Temat: prawo do automatycznej publikacji utworów (8) | |
/konto usunięte/ | 01 Cze 2018 o 07:10 musbron1945 napisał: - czy ja muszę znosić obecność Arsene wszędzie, gdzie tylko się pojawię? Czy też tenże osobnik jest przydzielony przez nieznane mi siły do inwigilacji mnie, jak też prowokowania do ostrzejszej wymiany zdań, prowadzących do bana?!!! po pierwsze nie jestem żadnym osobnikiem tylko użytkownikiem tego portalu i mam pełne prawo do publikowania wszelkich treści zgodnych z Regulaminem |
Temat: 'moja muzyka' (343) | |
/konto usunięte/ | 01 Cze 2018 o 06:00 no to dla wszystkich na dzień dobryEdward Grieg ![]() |
no user | 31 Maj 2018 o 22:21 Ale fajnie poznać Wasze gusta muzyczne.Na dobranoc... Don McLean - Vincent ( Starry, Starry Night) With Lyrics ![]() |
no user | 31 Maj 2018 o 20:44 To były lata 90-te...wtedy te grupy już miały spory staż. My zaczynaliśmy je odkrywać, nawet stworzyliśmy z przyjaciółmi Fan Club:) Depeche Mode znowu koncertuje, ale o The Cure, nic ostatnio nie słyszałam. |
no user | 31 Maj 2018 o 20:36 Kiedys miałam dwadzieścia lat i wtedy absolutną fascynacją byłThe Cure - Lovesong, ![]() Depeche Mode - Enjoy The Silence, ![]() |
no user | 31 Maj 2018 o 20:30 Fajnie, że zaglądacie i gracie:)Mnie fascynuje Deep Purple - Lalena ![]() Baby Can I hold you ... Tracy Chapman ![]() Roy Orbison - In Dreams, ![]() |
/konto usunięte/ | 31 Maj 2018 o 19:43 no to posłuchajcie jeszcze jak Claudia wymiataza całą orkiestrę ![]() |
![]() | 31 Maj 2018 o 19:19 Następna z moich fascynacji.Geniusz wokalu,Bobby McFerrin Bobby McFerrin: Ave Maria (Bach/Gounod) ![]() a tu z genialnym gitarzystą Richardem Bona Bobby Mcferrin and Richard Bona bass & vocal jam ![]() . Bobby McFerrin: Ave Maria (Bach/Gounod) |
/konto usunięte/ | 31 Maj 2018 o 16:43 Aurorojak relaks to może taki : ![]() |
![]() | 31 Maj 2018 o 16:06 Dzisiaj jedna z moich fascynacji muzycznych.Robert Miles (zm. w maju ub. roku w wieku 47 lat ), prekursor nurtu tzw. dream house, techno. W swoich genialnych kompozycjach wykorzystywał zapisy elektrokardiogramów. Muzyka płynąca dosłownie z serca, z jego rytmem. "W roku 1996 wydał singel „Children”, który zyskał popularność w Europie i USA. Tylko w Europie sprzedał się w nakładzie ponad 1,5 miliona egzemplarzy, zajmując drugie miejsce na brytyjskich oraz pierwsze miejsce na niemieckich listach przebojów. W 1997 roku zdobył Brit Award w kategorii najlepszy debiutujący artysta zagraniczny" Children - Robert Miles (7:32 min) ![]() . |
Temat: Nieznane mi zjawisko (4) | |
![]() | 31 Maj 2018 o 14:58 Janko, popatrz na to z drugiej, pozytywnej strony ;-)... ze statusem nowicjusza, już nikt Ci nie "dowali personalnie", że jesteś "stary i skostniały" :) |
no user | 31 Maj 2018 o 11:36 TY JEDNA WIESZ ...JERZY POŁOMSKI![]() Zigeunerjunge Original Alexandra ![]() |
Temat: prawo do automatycznej publikacji utworów (8) | |
31 Maj 2018 o 09:53 - czy ja muszę znosić obecność Arsene wszędzie, gdzie tylko się pojawię? Czy też tenże osobnik jest przydzielony przez nieznane mi siły do inwigilacji mnie, jak też prowokowania do ostrzejszej wymiany zdań, prowadzących do bana?!!! | |
Temat: Nieznane mi zjawisko (4) | |
![]() | 30 Maj 2018 o 20:01 Dziękuję za wyjaśnienie i za status nowicjusza. |
![]() | 30 Maj 2018 o 17:43 Został tymczasowo zmieniony status konta. Zamieszczane teksty są upubliczniane dopiero po akceptacji admina. Tu szersze wyjaśnienie:![]() Wszystkich uprawiających w utworach personalne dowalanki czeka ten sam los. |
![]() | 30 Maj 2018 o 16:21 Zetknąłem się dzisiaj z niespotykanym dotychczas zjawiskiem. Wpisałem swój kolejny tekst, ale po kliknięciu na "Zapisz" nie pojawił się wśród "Tekstów". Mogę go znaleźć jedynie w "Moich utworach". A że spotykam się z czymś podobnym po raz pierwszy, pragnę zapytać administratora, czy ma to związek z tym, że:- byłem w dniach 27-29 maja zablokowany; - na 9 ostatnich moich tekstów zamieszcz-onych na publixo w ciągu kilku ostatnich dni aż 6 było wykasowanych; - dzisiaj bardzo wczesnym świtem, trzy godziny po zakończeniu się blokady, zamieściłem kolejny tekst, który rano też przepadł (mieści się on w wymienionych dziewięciu). Będę wdzięczny za wyjaśnienie mi moich wątpliwości. |
no user | 30 Maj 2018 o 16:05 To też jest fajne, nowa wersja...:)![]() |
no user | 30 Maj 2018 o 15:25 "Bajek jej się zachciało"...:))"Nie mam pomysłu na bajkę" więc... ![]() |
no user | 30 Maj 2018 o 15:02 Emilio, rzeczywiście piękne. Walc i muzka, proponuję The Second Waltz - André Rieu, marzeniem moim jest obecność na jego koncercie. Może kiedyś się uda, przy lepszym planowaniu wolnego czasu. ![]() |
![]() | 30 Maj 2018 o 06:52 A już skoro jesteśmy przy "tych" klimatach, gorąco polecam 9. symfonię Dymitra Szostakowicza. Pisana w głodującym Leningradzie w czas słynnej blokady, i dzisiaj, w 3. Tysiącleciu daje popalić równo. Prawykonanie w nowojorskiej Carnegie Hall zakończyło się wielkimi owacjami na stojąco - nie bez przyczyny |