Temat: 'moja muzyka' (343) | |
no user | 29 Maj 2018 o 23:11 Piorko,świetnie, to pogramy i chętnych serdecznie zapraszam:) Fajny, relaksyjny Twój prezencik:) A oto królowa Jazzu, ella fitzgerald - get happy |
29 Maj 2018 o 23:04 Super, Auroro!Jak najbardziej, bardzo dobre miejsce :) To sobie pogramy, muzyka to jedna z moich pasji i widzę, że Twoja też. Kocham jazz, ale słucham i lubię prawie każdy gatunek. W rewanżu ode mnie wspaniała synteza magicznego realizmu w obrazach z taką samą muzyką, akurat na dobranoc :) | |
no user | 29 Maj 2018 o 23:03 Sophia Loren Mambo Italiano:) |
no user | 29 Maj 2018 o 22:52 Witam,nie wiem, czy to właściwe miejsce na wątek muzyczny? Ale pomyślałam, że jeśli jest miejsce na kontrowersyjne tematy, to może dla relaksu odrobina muzyki:) Na początek fajna choreografia... |
Temat: Plotki na portalach? (3) | |
29 Maj 2018 o 12:51 Adela napisał: To by znaczyło,że ty tej kindersztuby nie masz.Weszłaś na moje konto na FB,ujawniłaś nie tylko moje imię i nazwisko, ale dosłownie wszystko o mojej rodzinie. Coś źle zrozumiałaś i doszłaś do wniosku, że jestem starsza od Ciebie ( jestem sporo młodsza).Pisałaś o tym jakie to przeszłam operacje ,żeby się odmłodzić.Biorąc pod uwagę,że jestem rencistką, to stać mnie jedynie na krem:).Nawypisywałaś o mnie tyle głupot ile tylko się dało. Najciekawsze jest to ,że ja do dzisiaj nie wiem dlaczego ze mną walczyłaś. Ja o Tobie kompletnie nic nie wiedziałam,wiedziałam tylko,że nie masz męża, ale sama o tym wiele razy pisałaś. Potem dowiedziałam się sporo od Twoich przyjaciół, którzy obecnie są moimi przyjaciółmi. Zresztą nie tylko ja stałam się Twoją ofiarą takich osób było więcej.Sam fakt , że opuścili Cię wszyscy przyjaciele mówi sam za siebie. Więc nie ukazuj siebie w takim dobrym świetle ,bo Ci co Ciebie znają wiedzą jaka jesteś.Kategorycznie zabraniam Ci rozpuszczania o mnie plotek,bo to właśnie zrobiłaś. Zostaw mnie wreszcie w spokoju i to nie jest prośba , bo o to prosiłam Cię wiele razy,ale prośby w Twoim przypadku nie skutkują. Ja w ogóle nie mam konta na FB??? I o żadnych operacjach nie wiem??? Ani też się nie odmładzałam??? | |
Temat: prawo do automatycznej publikacji utworów (8) | |
29 Maj 2018 o 11:39 Jak wiecie, celem ochrony Publixo przed różnego rodzaju spamem utwory nowych użytkowników nie są publikowane od razu, lecz czekają na akceptację admina.Powyższa blokada będzie włączana także osobom, które nagminnie używają utworów jako narzędzia do załatwiania osobistych porachunków lub ponownie próbują zamieszczać teksty wcześniej usunięte przez administrację. | |
Temat: Plotki na portalach? (3) | |
29 Maj 2018 o 00:34 To by znaczyło,że ty tej kindersztuby nie masz.Weszłaś na moje konto na FB,ujawniłaś nie tylko moje imię i nazwisko, ale dosłownie wszystko o mojej rodzinie. Coś źle zrozumiałaś i doszłaś do wniosku, że jestem starsza od Ciebie ( jestem sporo młodsza).Pisałaś o tym jakie to przeszłam operacje ,żeby się odmłodzić.Biorąc pod uwagę,że jestem rencistką, to stać mnie jedynie na krem:).Nawypisywałaś o mnie tyle głupot ile tylko się dało. Najciekawsze jest to ,że ja do dzisiaj nie wiem dlaczego ze mną walczyłaś. Ja o Tobie kompletnie nic nie wiedziałam,wiedziałam tylko,że nie masz męża, ale sama o tym wiele razy pisałaś. Potem dowiedziałam się sporo od Twoich przyjaciół, którzy obecnie są moimi przyjaciółmi.Zresztą nie tylko ja stałam się Twoją ofiarą takich osób było więcej.Sam fakt , że opuścili Cię wszyscy przyjaciele mówi sam za siebie. Więc nie ukazuj siebie w takim dobrym świetle ,bo Ci co Ciebie znają wiedzą jaka jesteś.Kategorycznie zabraniam Ci rozpuszczania o mnie plotek,bo to właśnie zrobiłaś. Zostaw mnie wreszcie w spokoju i to nie jest prośba , bo o to prosiłam Cię wiele razy,ale prośby w Twoim przypadku nie skutkują. | |
Temat: https://www.publixo.com/showcase/0/uid/4645 (6) | |
26 Maj 2018 o 21:59 zingara napisał: befana_di_campi napisał: Tomik Ewy zamówiłam w Wydawnictwie. Jak zostanie mi dostarczony, to go przeczytam oraz zrecenzuję :) Bo warto promować naprawdę wartościową, ponieważ oryginalną literaturę :))) dziękuję befano i ...(aż się boję) Najpierw niech ten tomik do mnie dotrze... ;) A jak dotrze, to poinformuję :-) | |
26 Maj 2018 o 21:29 befana_di_campi napisał: Tomik Ewy zamówiłam w Wydawnictwie. Jak zostanie mi dostarczony, to go przeczytam oraz zrecenzuję :) Bo warto promować naprawdę wartościową, ponieważ oryginalną literaturę :))) dziękuję befano i ...(aż się boję) | |
Temat: Znalezione w internecie -o wulgaryzmach pod rozwagę (62) | |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 23:26 na koniec tych dywagacji dodam,że sam do mnie tak m.in napisałeś w styczniu br. :,,Ja jestem cały czas sobą i zachowuję się lojalnie przede wszystkim wobec siebie,, i to jest dobra puenta Tadeuszu ty się nie zmieniłeś ty po prostu wcześniej udawałeś innego ale szybko ci się to znudziło i wróciłeś ...do siebie DOBRANOC MÓJ NIEDOSZŁY KOLEGO PO PIÓRZE Arsene |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 23:21 zmieniłeś się i to bardzokiedyś potrafiłeś napisać PRZEPRASZAM i nie nazywałeś mnie Arszenikiem jakbyś był w porządku to byś dalej był sobą ---------------------- ale widocznie zrobiłeś mnie w bambuko i kiedy w szczerości wyznałem ci nawet swe poglądy polityczne od razu zdjąłeś maskę cóż...tacy są ludzie i taki ty Tadeuszu też jesteś z tego ,,gorszego sortu,, w dodatku na własne życzenie |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 23:01 Arsene,Ja się nie zmieniłem. Zmieniam tylko czasami swój stosunek do innych osób, z którymi nie potrafię znaleźć wspólnego języka. |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:48 ja nie używam zdrobnienia,które ciebie obrażaa Arszenik to nie jest zdrobnienie ------------------------------------ wybaczenie jest aktualne zawsze wybaczam wszystkim a zwłaszcza takim jak ty |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:46 wyjątkowo moje post scriptum :nawet jeśli to byłaby prawda,że poznałeś moje drugie oblicze i prawdą było to ,że się ujawniłem ,, od ciemnej strony mocy,, to dlaczego ty się zmieniłeś nie do poznania ? ty,wzór cnót wszelakich i kryształ diament nawet no,dlaczego ? przecież tacy jak ty zawsze są tacy sami niezmienni a tu bach ! Tadeusz kameleon ! |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:44 A co z tym wybaczeniem? Już nieaktualne? |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:42 Arsene,Używasz zdrobnienia mojego imienia. Odwdzięczam ci się tym samym. Dla mnie zdrobnienie od Arsene to Arszenik. |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:42 i wzajemnieKONIEC Tadeuszu koniec koniec !!!!!!!!!!!!!! czy ja się nie wyrażam jasno ? |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:37 Arsene,Nic się ze mną nie stało, po prostu lepiej cię poznałem. Niestety z tej gorszej strony. |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:37 nazywasz to komentarzami ?po raz kolejny mnie znieważyłeś nazywając mój nick Arszenikiem ------------------------------- KONIEC TADEUSZU nie jesteś dla mnie od tej pory partnerem do rozmowy koniec bez odbioru a każdy twój wpis albo fraszkę łamiące Regulamin będę zgłaszał do kosza aż do skutku |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:30 Arszeniku,Czytaj ze zrozumieniem komentarze, wtedy nie będziesz musiał się głupio tłumaczyć. |