Temat: Znalezione w internecie -o wulgaryzmach pod rozwagę (62) | |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:29 Tadeuszu,a jeszcze 17.10. 2017 pisałeś do mnie : ,,Na koniec. Jeśli na podstawie jakiegoś mojego tekstu poczułeś się obrażony, to Cię przepraszam. Pozdrawiam Tadeusz,, co się z tobą stało przez następne miesiące ? nie poznaję ciebie Arsene |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:21 Tadeuszkujako podobno człowiek wiary powinieneś wiedzieć,że pod słowami niech ci Bóg wybaczy jest zawarte przebaczenie także twoje ale jeśli jesteś zawistny i mściwy to wtedy to nie zadziała proste ? dla człowieka wiary -owszem |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:18 bo czy Bóg wam wybaczy tego nie wiem |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:16 Tadziuczas do okulisty napisałem tylko OK ! WYBACZAM WAM powtórzę to raz jeszcze wybaczam wam bo wybaczać trzeba zawsze każdemu barankom,owieczkom czy osłom wszystkim ! |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 22:11 Arsene napisał:"niech wam dobry Bóg przebaczy zbłąkanym owieczkom i barankom" Janko napisał: "A przede wszystkim powinien wybaczyć osłom oraz wziąć ich pod stałą opiekę." Arsene napisał: "OK wybaczam wam !" Arsene, Naćpałeś się, czy jesteś po kilku głębszych? Tylko ktoś o niezdrowych zmysłach może takie bzdury pisać jak ty. Lotta powinna zareagować, bo wyraźnie ci się pogorszyło. Arsene, Tobie naprawdę się pogorszyło. |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 21:57 Prostak raz pisał coś tam o oborzeBo bez zniewagi pisać coś nie może A i on zapewne o tym już nie wie, Że ten swój honor sam zostawił w chlewie |
Temat: Plotki na portalach? (3) | |
25 Maj 2018 o 21:49 Punkt pierwszy: pozyskiwanie informacji o użytkowniku serwisu, to:a) autoprezentacja, czyli profil, gdzie opcjonalnie można podać swoje imię, nazwisko, wiek, miejsce zamieszkania, b) poprzez – częstokroć – samozareklamowaną twórczość literacką, do której zresztą owe portale gorąco zachęcają przy czym: c) dzięki wklejanym utworom uważny a wrażliwy czytelnik bez trudu odczyta intencje, natomiast za pośrednictwem (od)komentarzy stan psyche i niekiedy – charakter określonego usera. Punkt drugi: nie egzystuje użytkownik w próżni; dłużej przebywając na forum mimo woli zaczyna się obracać w tak obecnie modnej publiczno-prywatnej przestrzeni kolejnych znajomych, którzy następnym z koleżeństwa przekazują o tym lub tamtym „niewinne” informacje. Punkt trzeci: sieć (net) działa na zasadzie naczyń połączonych; jej użytkownicy często się „wymieniają” oraz „przenikają”, ich utwory stają się niejako własnością wspólną, podobnie recepcja. Punkt zasadniczy, czyli domniemane „plotkarstwo”: ten, kto ma za sobą kindersztubę nigdy nie powieli informacji na temat intymnego życia portalowego znajomego w sposób taki, który by naruszał jego dobre imię. Niemniej: sama doświadczyłam na sobie, że akurat moje dobre imię bywało mocno nadwerężone. | |
Temat: Znalezione w internecie -o wulgaryzmach pod rozwagę (62) | |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 21:47 OKwybaczam wam ! |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 21:46 nieprawdopodobne janko ? jak ty nazwałeś waszą grupkę ? możesz powtórzyć ? niewiarygodne ale jednak pierwszy raz janko powiedział prawdę |
25 Maj 2018 o 21:34 A przede wszystkim powinien wybaczyć osłom oraz wziąć ich pod stałą opiekę. | |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 21:21 a miało być o wulgaryzmach i tylko o nichpo to założyłem ten post i kto tu jest trollem ? |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 21:17 piorko napisał: Proszę nie przynosić na PubliXo plotek z innym portali. Proszę załatwiać swoje sprawy i problemy w miejscu gdzie zaistniały. PubliXo nigdy nie było portalem plotkarskim i takim powinno pozostać. o tych plotkach powiedz to swojemu koledze Broneczkowi on uwielbia takie zabawy |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 21:13 jak dziecigorzej dzieci są mądrzejsze Jasiu,Tadzio,Joleczka i Broneczek myślałem,że przypomnienie chłopczykom ile mają lat da do myślenia że może wreszcie ochłoną z tego zacietrzewienia a skąd a gdzie tam dalej rozsypują ten pach z piaskownicy stukają łopatkami i wiaderkami i krzyczą to nasza piaskownica nie bawimy się z tobą jak dzieci to już nie jest portal plotkarski to jest poziom przedszkola nawet nie wiecie,że sami uprawiacie trolling i to od dawna a wasza reakcja jest prosta jak budowa cepa prawda was zabolała ale prawda zawsze boli czy tego chcecie czy nie a wasza czwórka jest niczym w obliczu ludzi,których poznaję i poznałem bo to są ludzie godni tego aby nazywać ich POETAMI (POETKAMI) choć często sami tak siebie nie nazywają jom jezt tagze mściwy. tak pisze janko ,który ani razu nie wyciągnął ręki na zgodę ani razu nie przyznał się do błędu przypadek ? nie,ty taki janko jesteś i taki będziesz zawsze podobnie jak twoi fani w liczbie kilku ledwie osób Tadziu tak zaskoczony jesteś ja nawet wiem czym a ty Broneczku szkoda mi słów na ciebie bo jesteś niereformowalny Jolu na tobie się zawiodłem najbardziej zero obiektywizmu tak samo piorko ale cóż lepiej być fanką janko niż uszanować jakiegoś tam Arsena kończę bo szkoda mi cennego czasu dochodzę tylko do jednego wniosku życie niczego was nie nauczyło wy już tacy będziecie zawsze bo macie to w genach i gdzieś tam jeszcze niech wam dobry Bóg przebaczy zbłąkanym owieczkom i barankom Arsene |
/konto usunięte/ | 25 Maj 2018 o 09:50 Musbron,Jest taki rodzaj trolli, w stosunku do których, Twoja rada nie skutkuje. |
25 Maj 2018 o 09:35 adresat - piórko (i inni rozumni) - nie karmcie trolli swoimi komentarzami ... | |
25 Maj 2018 o 08:28 Mam inne zdanie.Nie miałam z Kaskiem kontaktów prywatnych i nie wiem na jakim portalu poetyckim, czy literackim jeszcze pisał. Powtórzę jeszcze raz: Do komentarza Lilly, pod którym się podpisuję, dodam jeszcze: Proszę nie przynosić na PubliXo plotek z innym portali. Proszę załatwiać swoje sprawy i problemy w miejscu gdzie zaistniały. PubliXo nigdy nie było portalem plotkarskim i takim powinno pozostać. | |
24 Maj 2018 o 22:41 piorko napisał: Do komentarza Lilly, pod którym się podpisuję, dodam jeszcze: Proszę nie przynosić na PubliXo plotek z innym portali. Proszę załatwiać swoje sprawy i problemy w miejscu gdzie zaistniały. PubliXo nigdy nie było i ma nie być portalem plotkarskim. Jest nim nie od dziś. Wystarczy choćby poczytać resztki twórczości nieboszczyka kaski, aby bez trudu rozszyfrować, kto jest tą jego negatywną peelką. Ktoś musiał go wcześniej o tej peelce poinformować, o czym świadczą wyjątkowo odkrywcze oraz błyskotliwe komentarze, bo on sam - poczciwina - na to by nigdy nie wpadł ;) | |
24 Maj 2018 o 18:55 Do komentarza Lilly, pod którym się podpisuję, dodam jeszcze:Proszę nie przynosić na PubliXo plotek z innym portali. Proszę załatwiać swoje sprawy i problemy w miejscu gdzie zaistniały. PubliXo nigdy nie było i ma nie być portalem plotkarskim. | |
24 Maj 2018 o 18:44 Arsene napisał: Tadzieńku, garstkę ludzi -na palcach jednej ręki można was policzyć mam uważać za głos większości zazdrość przez ciebie przemawia i tobie podobnym żeby nie powiedzieć ,że zawiść a podlizywać się niektórym za cenę najwyższych ocen nie zamierzam mam swój honor świat się nie kończy tutaj na innych portalach dostaję wyróżnienia od Adminów za wiersz dnia albo tygodnia bo jestem szanowany i ja takich ludzi też szanuję z Florianem myślę,że jeszcze się dogadamy bo mamy wspólnych znajomych a ty Tadziu ? kilku kolesi,którzy cię chwalą to jeszcze nie sukces mnie za limeryki chwali po kilkanaście osób dziennie zresztą nie tylko za limeryki bo nawet jak coś napiszę nie tak to w kulturalny sposób mi się o tym mówi puszczyk miał już niejedno ostrzeżenie za takie ,, mędrkowanie,,a tobie się to podoba? wiem też sporo o nim od jednego moderatora ale pisać tego nie zamierzam, zachowam to dla siebie RODO nie pozwala za to ty Tadeuszku rozbuchałeś się i to bardzo Arsene, przeczytaj ten tekst tak, jakby to ktoś inny napisał. Może zauważysz coś, co jest dla innych denerwujące. A poza wszystkim, dlaczego piszesz o tym, ile inni mają lat? To nie ma najmniejszego znaczenia dla dyskusji, a wprowadza zamęt, że kryje się za tym jakaś mania prześladowcza. | |
/konto usunięte/ | 24 Maj 2018 o 15:50 Janko,Muszę przyznać, że zaskoczył mnie ten wpis Arsena. Aż mnie zamurowało, jak go przeczytałem. |