Temat: Gdzie Publikować (prośba o ocenę) (16)
02 Sty 2016 o 19:09
Witaj. Po prostu wstawiaj teksty, a później czytaj komentarze. Bardzo dużo mnie tu nauczono (komentarze), i do tej pory uczą jak pisać. :)
02 Sty 2016 o 18:58
To jest ta strona :-)
Poczytaj na początek teksty innych użytkowników, to zobaczysz możliwości serwisu. Na pdf nie konwertujemy, tylko na epub i mobi - o wiele lepszy format, bo nadaje się na czytniki.
02 Sty 2016 o 17:56
Witam
Określił bym siebie Kompletny Amator

Potrzebuję pomocy w znalezieniu strony internetowej przystosowanej do publikowania swoich własnych tekstów/powieści. Zależy mi na fanach z gatunku fantasy, ktoś kto powiedziałby co myśli o moich wypocinach, ale przede wszystkim powytykał wszystkie błędy, to co podoba się w fabule ( abym kontynuował wątek) nie podoba
( żeby dać sobie spokój).
Moje podejście: Hobby, które pomaga mi się odstresować i uciec od rzeczywistości.

Ps. chciałbym aby każdy mógł sobie ściągnąć mój plik w postaci pdf i skomentować publicznie
(chyba że już znalazłem właśnie taką stronę, a nie zdałem sobie z tego sprawy- wtedy proszę o uświadomienie xD )

Dzięki wielkie za każdą aktywność w moim pewnie dość częstym i mało oryginalnym temacie :p
Temat: Wesołych Świąt (12)
01 Sty 2016 o 01:09
Szczęśliwego Nowego Roku!
31 Gru 2015 o 23:26
Niech Nowy Rok będzie lepszy niż kilka ostatnich koszmarnych dni mijającego roku.
31 Gru 2015 o 19:02
Oby ten nowy rok nie był gorszy niż odchodzący, to wtedy wszystko się dobrze ułoży. Tego Wam wszystkim życzę.
31 Gru 2015 o 15:35
Niech Nowy Rok będzie lepszy, niż się zapowiada.
Każdemu zaś z osobna - oby choróbska ich omijały, a dni szczęścia przysparzały :)
31 Gru 2015 o 15:29
Wspaniałej zabawy wieczorem i tego, co najlepsze w Nowym Roku wszystkim Wam życzę. ;)
30 Gru 2015 o 22:55
Mimo tych ogromnych ostatnio zawirowań w polityce - spokoju w tym Nowym Roku wszystkim Publixowiczom.
Wybaczcie, że przegapiłem życzenia Świąteczne.
Temat: Coś jest nie tak! (5)
30 Gru 2015 o 22:50
Miałem tak kilka razy przy wstawianiu komentarzy do różnych wierszy.
30 Gru 2015 o 21:42
Informatyk już poprawia.
30 Gru 2015 o 16:50
Już drugi raz zdarzyło mi się, że kiedy napisałem bezpośrednio tekst, będąc rzecz jasna zalogowany i daje "podgląd" tekst ZNIKA, a publixo każe mi się zalogować. Bardzo mnie to zniechęca!
Temat: 'Myśli dojrzewają w półmroku' autorstwa 'postscriptum' :))) (1)
30 Gru 2015 o 15:39
Zbigniew Jaszczyk pochodzi z Jędrzejowa; wykształcenie techniczne; od wielu lat mieszka na ziemi świętokrzyskiej w miejscowości Kliszów. Żona jest najpierwszym recenzentem jego poetyckich strof.

Od zawsze miłośnik muzyki rockowej; interesuje się fotografią oraz filmem. Wrażliwy na piękno, życzliwy, z bardzo subtelnym poczuciem humoru.
Wiersze pisze od dwudziestu czterech miesięcy, które następnie publikuje na poetyckich portalach m. in. pod pseudonimami "abandon" i "mrok".

Najpierw czy przede wszystkim zafascynował go wiersz numeryczny, aby - po wnikliwych analizach tego rodzaju form - móc już je ubierać w osobiste przemyślenia oraz odczucia.

Utwory "postscriptum" zostały docenione na rozmaitych poetyckich konkursach, opublikowane w antologiach.

Niniejszy tomik jest jego debiutancką - tak oto prezentującą się w swoim bibliograficznym opisie - książką:

Zbigniew Jaszczyk: Myśli dojrzewają w półmroku / Projekt graficzny; Ilustracje; Wstęp: Dorota Kwoka. Kliszów 2015,
Krośnieńska Oficyna Wydawnicza. - 88 ss.
ISBN 978-83-942935-2-9
Temat: Wesołych Świąt (12)
25 Gru 2015 o 18:51
Przepraszam, że jakoś się zagapiłem. Dziękuję za życzenia, a dołączając się do nich, życzę nie tylko spokojnych dni, ale również cichych i niepiskliwych nocy.
25 Gru 2015 o 16:17
Wzajemnie wszystkiego dobrego. Wesołych świąt!
25 Gru 2015 o 11:03
Wszystkim życzę spokojnych Świąt i... cichych nocy ;-)
24 Gru 2015 o 12:38
Także życzę spokoju, spotkania się i świąt w gronie rodzinnym :)
24 Gru 2015 o 08:36
I wzajemnie, Marianie. Weny, szczęścia i poczucia humoru!
23 Gru 2015 o 22:41
Wszystkim koleżankom i kolegom po klawiaturze, a szczególnie tym, którzy czytają i komentują moje utwory, życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt oraz w Nowym Roku. Niech Wam nigdy nie zabraknie pomysłów na nowe utwory.
Temat: Zawitałam na publixo :-) (2)
09 Gru 2015 o 07:19
Witamy na PubliXo. Korzystaj z merytorycznych uwag, one pozwalają doskonalić swój warsztat. O wenę każdy sam musi się psotarać ;)
© 2010-2016 by Creative Media