Temat: Młodości szczęśliwa (7) | |||||||||||||||
![]() | 15 Maj 2016 o 20:59 Wydana została w maju 2016r. moja druga proza, książka na kanwie wspomnień "Młodości szczęśliwa", wyd. Psychoskok. Jest pierwszą z planowanego cyklu "Zza zasłony czasu". | ||||||||||||||
Temat: Witam i kłaniam się uniżenie (4) | |||||||||||||||
![]() | 15 Maj 2016 o 13:12 Witaj :)Powodzenia, niech się spełnią Twoje marzenia :) | ||||||||||||||
Temat: Wydawnictwo My Book (7) | |||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 22:25 Forum nie jest najistotniejszym elementem tego serwisu, lecz dodawanie utworów i ich komentowanie. To tam toczy się życie, aż furczy :-) | ||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 20:46 Odnoszę wrażenie, że panuje tu całkowity marazm. Mam nadzieję, że nie dotyczy to wydawnictwa My Book w którym mam zamiar wydać książkę a potem następne. | ||||||||||||||
Temat: @trament ??? (2) | |||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 20:37 Na głównej stronie jest informacja o @tramencie. Gdy tam zajrzałem zobaczyłem, że ostatni numer były wydany w 2011 rok. Czy ten projekt jeszcze istnieje? | ||||||||||||||
Temat: Witam (4) | |||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 19:02 Zaczynam zastanawiać się, czy bać się zamieszczenia tutaj tekstu, czy zrobić to i przełknąć gorzką pigułkę :) | ||||||||||||||
Temat: Coś jest nie tak! (5) | |||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 18:59 Okienko "nowy zbiór tekstów" po prostu nie otwiera się. Trudno jest zatem zamieścić jakiś tekst. Szkoda. | ||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 18:55 Niestety nie wszystko funkcjonuje tutaj prawidłowo. Ja nie mogę dodać utworu, a także wkleić tekstu. Doskwiera mi brak możliwości edytowania własnego topiku. | ||||||||||||||
Temat: Zasady na Publixo - przypomnienie (30) | |||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 09:38 Przepraszam. Proszę o usunięcie drugiego wpisu. Poznaję to forum, niestety nie można edytować własnego wpisu - stąd ten drugi | ||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 09:37 burak napisał: Człowiek to dosyć dziwna natura chociaż piękna u niego postura i torsik i głosik lecz to za małog gdy ginie kultura | ||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 09:36 Człowiek to dosyć dziwna naturachociaż piękna u niego postura i torsik i głosik lecz to za mało gdy ginie kultura | ||||||||||||||
Temat: Witam i kłaniam się uniżenie (4) | |||||||||||||||
![]() | 14 Maj 2016 o 08:52 Nadszedł czas spełniania swoich marzeń .... | ||||||||||||||
Temat: Mieć klasę (9) | |||||||||||||||
![]() | 10 Maj 2016 o 14:39 janko napisał: Dzięki, sądzę że tak. Cóż, sporo się dzieje w polityce, ale cenzura jest skuteczna, więc niewiele można wpisać. Ale mam to dość głęboko, a za kilka dni ukaże się mój tomik satyry politycznej, w którym będą teksty z okresu wiosna 2015 - wiosna 2016. Pozdrawiam. Cześć! O, i Janko :) W ciągu roku aż na tomik się uzbierało? :) Cóż, takie czasy... kciuk w górę :) | ||||||||||||||
![]() | 10 Maj 2016 o 14:37 kaska137 napisał: Niniejszym chciałbym podziękować moim Profesorom z Publixo - po raz pierwszy odważyłem się wystartować w konkursie literackim i III miejsce... To dzięki Waszym pochylaniom się nad moimi wierszami mogłem osiągnąć ten sukces. DZIĘKUJĘ ![]() Kaska, cieszę się i gratuluję osiągnięcia :) ![]() 07 Maj 2016 o 17:03 Dzięki, sądzę że tak. Cóż, sporo się dzieje w polityce, ale cenzura jest skuteczna, więc niewiele można wpisać. Ale mam to dość głęboko, a za kilka dni ukaże się mój tomik satyry politycznej, w którym będą teksty z okresu wiosna 2015 - wiosna 2016. Pozdrawiam. Cześć!07 Maj 2016 o 14:09 Gratuluję i mam nadzieję, że zagościsz znów na Publixo. :)![]() 06 Maj 2016 o 22:41 Niniejszym chciałbym podziękować moim Profesorom z Publixo - po raz pierwszy odważyłem się wystartować w konkursie literackim i III miejsce... To dzięki Waszym pochylaniom się nad moimi wierszami mogłem osiągnąć ten sukces. DZIĘKUJĘ![]() Temat: Fraszki, limeryki i inne żarciki (3) | ![]() 25 Kwi 2016 o 15:05 Dziękuję, Piórko :) Wyobraź sobie, że ja też się cieszę ;)![]() 24 Kwi 2016 o 21:12 Hardy napisał: Wydany został w kwietniu 2016r. mój autorski tomik rymowanych żarcików, przez GGL-K "Świt". Brawo, Hardy! Gratuluję i bardzo się cieszę z Twoich sukcesów :) ![]() 24 Kwi 2016 o 17:18 Wydany został w kwietniu 2016r. mój autorski tomik rymowanych żarcików, przez GGL-K "Świt". |