Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39) | |
04 Mar 2013 o 12:01 Dziś do wszystkich laureatów (bezpośrednio na e-mail) został wysłany link do tekstu po korekcie autorskiej. Prosimy o w miarę szybkie zapoznanie się i przesłanie akceptacji lub ewentualnych uwag.Karpeek i specjalka - do Was korekta autorska dotrze pod koniec tygodnia. | |
Temat: wymyślamy tytuł antologii - zabawa pokonkursowa (90) | |
26 Lut 2013 o 23:39 nie zblizam.mialo byc. a jak juz jestm Tam, to drżę cały. nie. nie z zimna, ale jak galareta się telepię ze Strachu. | |
26 Lut 2013 o 23:36 tonący się nawet Pokrzywy zlapie.dla pewnosci, Plywanie u mnie jest na poziomie tzw.Pieska. obawiam sie Wody, i raczej do Niej sie zblizam. no to do Raboty. sprobuje zatem, odwrocic Losy Konkursu. czy przypadkiem to "ci", nie powinno byc z Wielgiej Litery? | |
26 Lut 2013 o 21:45 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy głosowali na tytuł mojego opowiadania. Czuję się bardzo wyróżniona, tym bardziej że pozostałe propozycje były naprawdę ciekawe. | |
Temat: literackie loginy (10) | |
26 Lut 2013 o 17:29 azi...chyba jasne. Pozdrawiam. | |
26 Lut 2013 o 17:20 znowu Gafę strzelilem.to ta Anatologia, w interesującej mnie wersji papioerowej, bedzie dostepna, tylko dla Tych, co swoja Tworczoscia są Tam. a co z tymi Nieudacznikami, takimi jak ja, co nic z tego pisania nie osiągneli? | |
26 Lut 2013 o 17:10 Ważne, że będzie można dostać papierowe wydanie antologii - na pamiątkę i na dowód dla bliskich, że jednak coś z tego pisania można osiągnąć!:) | |
Temat: Ebooki i czytniki - problemy (9) | |
26 Lut 2013 o 15:30 | |
26 Lut 2013 o 15:23 Zabawne. Minął prawie rok, a ja znowu mam problemy z czytnikiem. Wpisałam w google i podał mi linka do powyższego postu. To dobrze, że nie muszę dalej tego samego szukać. | |
26 Lut 2013 o 12:22 Oczywiście bardzo się cieszę, że antologia otrzyma zaproponowany przeze mnie tytuł opowiadania Ewy. Muszę jednak przyznać, że i inne propozycje były bardzo dobre. :) | |
26 Lut 2013 o 07:41 anelehd napisał: a jak tą Anatologię można dostać? dz Wersja papierowa będzie do kupienia wysyłkowo na www.mybook.pl, wersja elektroniczna (pdf, epub, mobi) do pobrania za darmo. Wszystkie informacje podam szczegółowo, jak już książka/ebook się ukażą. | |
25 Lut 2013 o 20:51 Gratulacje! | |
25 Lut 2013 o 19:41 i znowu Przegrałem.niech Pani wymyśli kiedys Konkurs, ale taki, abym Go wygrał. dziekuje. aha. a jak tą Anatologię można dostać? z ochotą bym sobie Ją poczytał, czytał... dz | |
25 Lut 2013 o 13:07 Każda z propozycji była ciekawa, ciężko było się zdecydować:) Teraz już tylko czekać, aż antologia będzie wydana, nie mogę się doczekać;) | |
25 Lut 2013 o 11:21 Głosowanie zakończone, głosy podliczone.Wygrywa tytuł "I życzę, ci żeby", a zaproponowała go lilly. Dziękujemy wszystkim za twórczą dyskusję. | |
Temat: zmiany w systemie ocen, czyli co by było najlepsze? (19) | |
24 Lut 2013 o 20:04 Nadal uważam, że Publixo to najlepszy portal literacki który znam. Chodzi mi tutaj o szatę graficzną, przejrzystość i możliwości zamieszczania utworów. Dlatego też nigdzie indziej nie publikuję.Dołączam moje dziękuję, za szybko wprowadzone zmiany w systemie ocen. Brawo dla programisty i całego zespołu Lotto :) | |
21 Lut 2013 o 21:28 I ja też się cieszę. Dzięki! | |
21 Lut 2013 o 16:16 Wspaniale Pani Lotto. Dziękuję serdecznie | |
21 Lut 2013 o 14:27 W systemie ocen na razie zostały wprowadzone następujące poprawki:1. Można zamieścić komentarz bez oceny. 2. Nie można wystawić ocen bez komentarza. A zatem kto nie czuje się pewnie w temacie krytyki literackiej i poprawności językowej, nie musi już na siłę dawać ocen. I odwrotnie, jak już ocenia, powinien uzasadnić. Rozbicie na dwie oceny na razie zostaje po staremu. | |
19 Lut 2013 o 20:55 Głosuję na tytuł "Półcienie" :) |