Temat: Możliwość zamieszczania swoich tekstów (3) | |
17 Maj 2013 o 15:37 Chcę zgłosić administratorowi pewien problem. Od około miesiąca mam trudności z dokonaniem jakichkolwiek wpisów, co zmusza mnie niemal do ekwilibrystycznych zabiegów. W każdej sytuacji, gdy chcę wpisać nowy tekst, skomentować teksty innych osób, wpisać prywatną korespondencję lub wypowiedzieć się na forum, zawsze pojawia się na żółtym tle w ramce tekst następującej treści:"Autor luciusannaeusmartin Tytuł DZIECI (You Tube) Gatunek poezja wyświetleń 273 Średnia ocen 5,00". Informacja ta sytuuje się zawsze na kursorze i uniemożliwia mi wpisanie czegokolwiek. Być może nieświadomie kliknąłem na jakąś pozycję, a może są to jakieś nieczyste moce inspirowane przez domorosłego hakera. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś ułatwił mi wyjście z tej sytuacji. Dziękuję. | |
Temat: Witam! (1) | |
13 Maj 2013 o 11:53 Witam wszystkich miłośników słowa! | |
Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39) | |
12 Maj 2013 o 07:28 10 maja, czyli przedwczoraj, też otrzymałem antologię. Przeczytałem ponownie od deski do deski. Pozdrawiam wydawców i autorów. | |
11 Maj 2013 o 21:36 Doczekałam się i ja! :) bardzo się cieszę. Pozdrawiam! :) | |
10 Maj 2013 o 19:57 Również otrzymałem Antologię i jestem ogromnie szczęśliwy! | |
10 Maj 2013 o 19:27 Tomik został dostarczony przez kuriera już w środę. Była to dla mnie wielka niespodzianka. Dziękuję Administratorowi Publixo oraz Wydawnictwu za pięknie wydany tomik. Pozdrawiam Współautorów oraz Wszystkich, którzy przyczynili się do powstania tego tomiku, w tym dla zaufanych recenzentów. Recenzja Pani Wrzos jest cennym podsumowaniem tej antologii. | |
10 Maj 2013 o 11:43 Jakże się cieszę. Wręcz jestem wzruszona. Dziękuję. Dotarła do mnie antologia pokonkursowa "I życzę ci, żeby..."A przede wszystkim cieszy mnie fakt, że jest w niej mój wiersz, ale...z waszymi utworami! A znamy się nie od dziś na portalu. Pozdrawiam wszystkich autorów :) | |
Temat: cześć :) (6) | |
05 Maj 2013 o 16:53 Również witam Panią, Pani Anno. Czekam na Pani utwór, który mógłbym przeczytać i porządnie, to znaczy wnikliwie skomentować. | |
04 Maj 2013 o 23:51 Witam serdecznie.:) | |
04 Maj 2013 o 22:22 sorry.mialo byc; w imieniu /samozwanczym, naturalnie/ znamienitego Portalu, Witamy... p.Annę ♥ | |
04 Maj 2013 o 22:21 w imieniu /samozwanczym, naturalnie/ Witamy... p.Annę ♥ | |
Temat: Fantastyka naukowa - jakie wydawnictwo? (1) | |
03 Maj 2013 o 22:41 Ostatnio zacząłem pisać różne opowiadania w steampunkowym klimacie i zastanawiam się nad wydaniem takiego zbioru opowiadań, a może nawet całej powieści (kiedyś, być może...). Niemniej jednak, nie mogę się zdecydować, gdzie się powinienem zgłosić. Obecnie mam dwie propozycje odnośnie wydawnictw:1. Warszawska Firma Wydawnicza 2. Wydawnictwo Nowy Świat Znacie może te wydawnictwa? Macie jakieś zdanie na ich temat - to dobry/zły pomysł się tam zgłaszać? No i najważniejsze - czy macie może jakieś inne, wyspecjalizowane w takowych książkach wydawnictwa? Zależy mi na tym, aby książka była ogólnie dostępna, tzn. aby można było ją kupić w empiku, Matrasie czy innej księgarni :) Dziękuję za waszą pomoc i rady! | |
Temat: cześć :) (6) | |
03 Maj 2013 o 10:02 Witam wszystkich, którzy zaglądają na ten portal, piszących i czytających. Miło mi będzie dzielić się z Wami moimi chwilami... momentami, w których muszę coś napisać. | |
Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39) | |
02 Maj 2013 o 08:16 Antologia nareszcie dojechała do wydawnictwa! Od najbliższego wtorku rozpocznie się rozsyłanie egz. autorskich. W ciągu ok. 2 tygodni powinny dotrzeć do wszystkich laureatów. | |
Temat: Odnośnie wypowiedzi Pana janko (2) | |
01 Maj 2013 o 16:43 Skoro podobne zarzuty postawione mi zostały pod moim komentarzem do tekstu, dlatego też, by się nie powtarzać, wyczerpujące wyjaśnienie wpisałem w tamtym miejscu. | |
01 Maj 2013 o 14:21 Ponadto nie rozumiem, dlaczego autor wypowiada się w imieniu ogółu: "Mamy na myśli ateistów". Kto dał mu takie prawo Też wiele milionów ludzi nie wyznaje żadnej religii ani nie wierzy w żadnego Boga. Mamy na myśli ateistów? Proszę wybaczyć,ale nie rozumiem pańskiej wypowiedzi. To że miliony ludzi nie wierzy w Boga przecież jest oczywistym faktem.Zresztą takie osoby same przyznają,że są ateistami i wierzą tylko w to co widzą. Jeżeli napiszę że ludzie uznający Buddę,mamy na myśli buddystów... To co,również będzie to zarzutem że wypowiadam się w imieniu ogółu? Takie twierdzenie nie ma żadnego sensu. | |
Temat: Każdy pretekst może być dobry (4) | |
29 Kwi 2013 o 22:45 Madame Cristtimwidzi Pani, komentuje wszysto, co sie rusza, i nawet nie rusza juz. | |
29 Kwi 2013 o 22:42 moze jeden Wyraz o drugiej Stronie.a.wije sie. b broni sie. c dwoi sie. d troi sie. e.na oko, unika Jej Kontroli. | |
29 Kwi 2013 o 22:37 nie znajac szczegolow.moim zdaniem, w tym emocjonujacym, zdecydownie sentymentalnym, prawie... Milosnym sporze, Niewiasta wyglada na... a. zdradzoną. b. porzuconą. c. rzeczywistości odebraną. | |
29 Kwi 2013 o 20:35 5 marca ubiegłego roku Cristtim zamieściła tekst "Jak pozyskać osobistego wroga", do którego następnego dnia wpisałem komentarz, chwaląc Autorkę za pomysł oraz formę, a jednocześnie wskazując kilka popełnionych błędów. Autorka grzecznie, zresztą robi to zawsze, podziękowała za komentarz i wskazane błędy. I nagle dzisiaj, czyli po roku i prawie dwóch miesiącach, tekst ten wraz z komentarzem stał się dla jednej z komentatorek pretekstem do wytoczenia przeciw mnie kolejnych armat. Podziwiam przenikliwość i dociekliwość, lecz nad refleksem należałoby chyba popracować. W steku insynuacji kolejny raz przeczytałem, że kiedyś z ową osobą byliśmy blisko zaprzyjaźnieni, ale moje reakcje oraz uwagi do jej tekstów były nieadekwatne. Komunikuję więc, że nie byliśmy, nie jesteśmy i nigdy nie będziemy zaprzyjaźnieni. Pragnąłbym natomiast, by ta moja wypowiedź była ostatnią wymianą zdań między nami. I mam nadzieję, że moje marzenie się spełni. |