Temat: Możliwość zamieszczania swoich tekstów (3)
17 Maj 2013 o 15:37
Chcę zgłosić administratorowi pewien problem. Od około miesiąca mam trudności z dokonaniem jakichkolwiek wpisów, co zmusza mnie niemal do ekwilibrystycznych zabiegów. W każdej sytuacji, gdy chcę wpisać nowy tekst, skomentować teksty innych osób, wpisać prywatną korespondencję lub wypowiedzieć się na forum, zawsze pojawia się na żółtym tle w ramce tekst następującej treści:
"Autor luciusannaeusmartin
Tytuł DZIECI (You Tube)
Gatunek poezja
wyświetleń 273
Średnia ocen 5,00".
Informacja ta sytuuje się zawsze na kursorze i uniemożliwia mi wpisanie czegokolwiek. Być może nieświadomie kliknąłem na jakąś pozycję, a może są to jakieś nieczyste moce inspirowane przez domorosłego hakera. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś ułatwił mi wyjście z tej sytuacji. Dziękuję.
Temat: Witam! (1)
13 Maj 2013 o 11:53
Witam wszystkich miłośników słowa!
Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39)
12 Maj 2013 o 07:28
10 maja, czyli przedwczoraj, też otrzymałem antologię. Przeczytałem ponownie od deski do deski. Pozdrawiam wydawców i autorów.
11 Maj 2013 o 21:36
Doczekałam się i ja! :) bardzo się cieszę. Pozdrawiam! :)
10 Maj 2013 o 19:57
Również otrzymałem Antologię i jestem ogromnie szczęśliwy!
10 Maj 2013 o 19:27
Tomik został dostarczony przez kuriera już w środę. Była to dla mnie wielka niespodzianka. Dziękuję Administratorowi Publixo oraz Wydawnictwu za pięknie wydany tomik. Pozdrawiam Współautorów oraz Wszystkich, którzy przyczynili się do powstania tego tomiku, w tym dla zaufanych recenzentów. Recenzja Pani Wrzos jest cennym podsumowaniem tej antologii.
10 Maj 2013 o 11:43
Jakże się cieszę. Wręcz jestem wzruszona. Dziękuję. Dotarła do mnie antologia pokonkursowa "I życzę ci, żeby..."

A przede wszystkim cieszy mnie fakt, że jest w niej mój wiersz, ale...z waszymi utworami! A znamy się nie od dziś na portalu. Pozdrawiam wszystkich autorów :)
Temat: cześć :) (6)
05 Maj 2013 o 16:53
Również witam Panią, Pani Anno. Czekam na Pani utwór, który mógłbym przeczytać i porządnie, to znaczy wnikliwie skomentować.
04 Maj 2013 o 23:51
Witam serdecznie.:)
04 Maj 2013 o 22:22
sorry.
mialo byc;

w imieniu /samozwanczym, naturalnie/ znamienitego Portalu, Witamy... p.Annę ♥
04 Maj 2013 o 22:21
w imieniu /samozwanczym, naturalnie/ Witamy... p.Annę ♥
Temat: Fantastyka naukowa - jakie wydawnictwo? (1)
03 Maj 2013 o 22:41
Ostatnio zacząłem pisać różne opowiadania w steampunkowym klimacie i zastanawiam się nad wydaniem takiego zbioru opowiadań, a może nawet całej powieści (kiedyś, być może...). Niemniej jednak, nie mogę się zdecydować, gdzie się powinienem zgłosić. Obecnie mam dwie propozycje odnośnie wydawnictw:

1. Warszawska Firma Wydawnicza

2. Wydawnictwo Nowy Świat

Znacie może te wydawnictwa? Macie jakieś zdanie na ich temat - to dobry/zły pomysł się tam zgłaszać? No i najważniejsze - czy macie może jakieś inne, wyspecjalizowane w takowych książkach wydawnictwa? Zależy mi na tym, aby książka była ogólnie dostępna, tzn. aby można było ją kupić w empiku, Matrasie czy innej księgarni :)

Dziękuję za waszą pomoc i rady!
Temat: cześć :) (6)
03 Maj 2013 o 10:02
Witam wszystkich, którzy zaglądają na ten portal, piszących i czytających. Miło mi będzie dzielić się z Wami moimi chwilami... momentami, w których muszę coś napisać.
Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39)
02 Maj 2013 o 08:16
Antologia nareszcie dojechała do wydawnictwa! Od najbliższego wtorku rozpocznie się rozsyłanie egz. autorskich. W ciągu ok. 2 tygodni powinny dotrzeć do wszystkich laureatów.
Temat: Odnośnie wypowiedzi Pana janko (2)
01 Maj 2013 o 16:43
Skoro podobne zarzuty postawione mi zostały pod moim komentarzem do tekstu, dlatego też, by się nie powtarzać, wyczerpujące wyjaśnienie wpisałem w tamtym miejscu.
01 Maj 2013 o 14:21
Ponadto nie rozumiem, dlaczego autor wypowiada się w imieniu ogółu: "Mamy na myśli ateistów". Kto dał mu takie prawo Też wiele milionów ludzi nie wyznaje żadnej religii ani nie wierzy w żadnego Boga. Mamy na myśli ateistów?
Proszę wybaczyć,ale nie rozumiem pańskiej wypowiedzi.
To że miliony ludzi nie wierzy w Boga przecież jest oczywistym faktem.Zresztą takie osoby same przyznają,że są ateistami i wierzą tylko w to co widzą.
Jeżeli napiszę że ludzie uznający Buddę,mamy na myśli buddystów... To co,również będzie to zarzutem że wypowiadam się w imieniu ogółu?
Takie twierdzenie nie ma żadnego sensu.
Temat: Każdy pretekst może być dobry (4)
29 Kwi 2013 o 22:45
Madame Cristtim
widzi Pani,
komentuje wszysto,
co sie rusza,
i nawet nie rusza juz.
29 Kwi 2013 o 22:42
moze jeden Wyraz o drugiej Stronie.

a.wije sie.
b broni sie.
c dwoi sie.
d troi sie.
e.na oko, unika Jej Kontroli.
29 Kwi 2013 o 22:37
nie znajac szczegolow.
moim zdaniem,
w tym emocjonujacym,
zdecydownie sentymentalnym,
prawie... Milosnym sporze,
Niewiasta
wyglada na...

a. zdradzoną.
b. porzuconą.
c. rzeczywistości odebraną.
29 Kwi 2013 o 20:35
5 marca ubiegłego roku Cristtim zamieściła tekst "Jak pozyskać osobistego wroga", do którego następnego dnia wpisałem komentarz, chwaląc Autorkę za pomysł oraz formę, a jednocześnie wskazując kilka popełnionych błędów. Autorka grzecznie, zresztą robi to zawsze, podziękowała za komentarz i wskazane błędy. I nagle dzisiaj, czyli po roku i prawie dwóch miesiącach, tekst ten wraz z komentarzem stał się dla jednej z komentatorek pretekstem do wytoczenia przeciw mnie kolejnych armat. Podziwiam przenikliwość i dociekliwość, lecz nad refleksem należałoby chyba popracować. W steku insynuacji kolejny raz przeczytałem, że kiedyś z ową osobą byliśmy blisko zaprzyjaźnieni, ale moje reakcje oraz uwagi do jej tekstów były nieadekwatne. Komunikuję więc, że nie byliśmy, nie jesteśmy i nigdy nie będziemy zaprzyjaźnieni. Pragnąłbym natomiast, by ta moja wypowiedź była ostatnią wymianą zdań między nami. I mam nadzieję, że moje marzenie się spełni.
© 2010-2016 by Creative Media