Temat: Antologia 'I życzę ci, żeby...' w serwisie Lubimy Czytać (14) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18 Kwi 2013 o 00:53 Założyłam stronę książki na facebooku. Zapraszam do polubiania Jeśli ktoś chce zostać moim znajomym, to zapraszam, mój profil: Mogę każdemu autorowi dać uprawnienia menadżera strony i będzie zapraszać swoich znajomych do polubienia. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
17 Kwi 2013 o 23:11 lotta napisał: Świetny pomysł. Antologia jest już również w Biblionetce: Widziałam :) Czy to Pani jest Morelką? :) 17 Kwi 2013 o 23:10 lotta napisał: Oj, proszę tylko o poprawienie literówki w opisie na Lubimy Czytać" - jest "ostały" zamiast "zostały". Zrobione :) 17 Kwi 2013 o 18:22 Witam wszystkich. Bardzo się cieszę, że pojawiła się antologia. Dobrze, że jest możliwość promocji tego tomiku. Za co serdecznie dziękuję. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.17 Kwi 2013 o 12:28 :) Dobry pomysł na promocję. Tym bardziej, że korzystam z tego portalu :)17 Kwi 2013 o 10:36 Oj, proszę tylko o poprawienie literówki w opisie na Lubimy Czytać" - jest "ostały" zamiast "zostały".17 Kwi 2013 o 10:27 wspaniały pomysłdziękuję serdecznie :) 17 Kwi 2013 o 07:50 Świetny pomysł. Antologia jest już również w Biblionetce:17 Kwi 2013 o 00:25 Hej!Dodałam antologię oraz KAŻDEGO AUTORA do serwisu Lubimy Czytać. Niektórzy już byli w serwisie:) Niektórym dodałam ich inne książki, które wydali. Jeśli ktoś chciałby dodać informację o sobie, jako autorze, zdjęcie, datę i miejsce urodzenia, inne wydane książki etc. to proszę o kontakt na PW. Ponadto proszę założyć sobie konto w serwisie, ocenić więcej niż jedną książkę (bo to widać, że ktoś jest tylko w tym celu, żeby ocenić jedną pozycję, a przecież sporo czytamy) i zostać czytelnikiem antologii (kliknąć ocenę). Przyda się trochę promocji naszemu zbiorkowi, prawda? :) Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39) | 16 Kwi 2013 o 08:48 Z przyjemnością informuję, że pokonkursowa antologia I życzę ci, żeby... jest już dostępna. Zakupić wersję papierową oraz bezpłatnie pobrać ebooka w formacie pdf, epub lub mobi można na stronie wydawcy:12 Kwi 2013 o 13:17 Bardzo proszę o przeniesienie powyższej dyskusji na priv. Jest do dyspozycji nowe narzędzie do rozmów "na żywo", można sobie nawrzucać do woli, nie przeszkadzając innym:Wszystkie posty mające charakter personalnej kłótni będą stąd kasowane. Żeby było jasne: dotyczy to wszystkich użytkowników, nikt tu nie jest ani prześladowany, ani faworyzowany. 12 Kwi 2013 o 08:07 A ja bardzo cieszę się, że antologia ukaże się bez pierwotnie przewidzianego wstępu. W żaden sposób nie chcę odnosić się do jego zawartości merytorycznej. Nie znam również kulis takiej decyzji, ale ze wszech miar oceniam ją jako w pełni uzasadnioną. Nie wiem jak innym, ale mnie na pewno przez rzeczony wstęp antologia kojarzyłaby się z nieustannymi insynuacjami, intrygami i prowokacjami, a dodać muszę, że na ogół płaskimi, płytkimi, niekiedy nawet prymitywnymi w swojej naturze. Natomiast w obecnej postaci można będzie spokojnie i bez złych emocji przeczytać i przeżyć zamieszczone utwory. Co prawda wstęp zaproponowany przez Wydawcę jest chyba zbyt oszczędny, ale była to Jego uprawniona decyzja. Temat: Zapraszamy do Rozmównicy :-) (10) | 11 Kwi 2013 o 07:43 Jak już część z Was zauważyła, niekiedy przy nickach użytkowników pojawiają się ostatnio znaczki informujące, że dana osoba jest online. jest to związane z nową opcją serwisu - możliwością rozmów "na żywo". Po wejściu w "moje konto" znajdziecie nową zakładkę "Rozmowy". Obsługa jest, mam nadzieję, na tyle jasna, że nie wymaga instrukcji. Jeśli coś Wam nie działa, proszę o zgłaszanie przez formularz kontaktowy.Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39) | 03 Kwi 2013 o 16:51 wrzos10 napisał: Jeśli zechcesz, to podeślę Ci go na prywatnego maila :). Wkleisz wydruk, i będzie jak znalazł :-) Bardzo chętnie wkleję :) Dziękuję 03 Kwi 2013 o 16:04 Dla mnie to ogromne wyróżnienie i sukces. Ciesze się, że znalazłem się wśród wyróżnionych autorów. Ten portal od kilka lat współtworzymy. Spieramy się i wspieramy, zamykamy i otwieramy, jedni odchodzą inni przychodzą, ale jak się okazuje coś po nas zostanie. Mamy naszą książkę !!!Ja tylko żałuję, że zabraknie słowa wstępnego napisanego przez wrzos10. Szkoda. Pozdrawiam 02 Kwi 2013 o 14:54 Bardzo się cieszę, z niecierpliwością czekałam na tego e-maila i w końcu się doczekałam :-) okładka jak najbardziej pasuje :) całość super, teraz pozostaje czekać na efekt końcowy:)Temat: zasady korzystania z działu - info od admina (1) | 02 Kwi 2013 o 12:38 Dział "Wasze książki - promocja" służy wyłącznie do zamieszczania informacji o książkach WŁASNEGO autorstwa. Wszelkie inne wpisy będą traktowane jako spam i usuwane.Temat: Antologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach (39) | 02 Kwi 2013 o 09:13 Mili laureaci - odbierzcie e-maile. Przed chwilą przesłane zostały tekst i okładka do zatwierdzenia. Są to na razie materiały do wersji drukowanej, ebook będzie wykonany w późniejszym terminie.Temat: czeee (2) | 01 Kwi 2013 o 13:23 Witamy. :)01 Kwi 2013 o 09:02 SIEMA WITAM CZEŚĆ |