Temat: Tomik wierszy wybranych Publixo (5)
22 Paź 2011 o 16:18
Może odświeżyć tę wiadomość w Newsach Lotto?
Nowi użytkownicy portalu na pewno nie wiedzą o tym konkursie :-(
21 Paź 2011 o 17:45
Przeczytałam i już wszystko wiem! Super!
21 Paź 2011 o 15:53
No przecież mamy konkurs, którego owocem ma być tomik najlepszych wierszy z PubliXo. Autorzy prozy też nie będą poszkodowani:

link
21 Paź 2011 o 14:54
Na Publixo jest sporo osób, które mają naprawdę talent pisarski. Pomyślałam sobie, czy byłaby taka możliwość, czy istnieje, by np. Publixo wraz z My Book wydało taki tomik wierszy wybranych naszych użytkowników. Myślę o poezji, więc proza byłaby poszkodowana, niestety.

Jak widzicie ten pomysł i czy jest realny w realizacji?
Temat: Audiobooki - chcielibyście? (10)
19 Paź 2011 o 10:50
Jak dasz dobry przykład, to i inni chętni się znajdą :-)
18 Paź 2011 o 18:56
Nie widzę innych zainteresowanych, toteż wielkie, wielkie dzięki lotto, jeśli cały ten bałagan tylko ze względu na moją skromną osobę :)

Serdeczności
Temat: Zgłoś stronę do konkursu PAPIEROWY EKRAN 2011 (5)
18 Paź 2011 o 16:31
Ja także oddałem swój głos.
18 Paź 2011 o 12:07
Głos oddany!

Trzymam kciuki!
Temat: Audiobooki - chcielibyście? (10)
18 Paź 2011 o 08:20
Melduję, że audiobooki się robią, przewidujemy także możliwość zamieszczania filmików.
Temat: Zgłoś stronę do konkursu PAPIEROWY EKRAN 2011 (5)
18 Paź 2011 o 08:19
Drodzy Publixowicze!

Miło nam poinformować, że serwis Publixo.com otrzymał nominację do nagrody PAPIEROWY EKRAN 2011, która przyznawana jest witrynom w najbardziej interesujący i nowatorski sposób przyczyniającym się do promocji czytelnictwa.

Do końca października można głosowac na naszą stronę pod adresem:

link
Temat: Strona 123, zdanie 5 (14)
14 Paź 2011 o 21:51
"Nikt nie spostrzegł delikatnego rozmycia konturów sylwetki doktora Tesli, gdy pomagając sobie laską, przepychał się przez tę ciżbę, o pół głowy wyższy od prawie wszystkich pasażerów; nie zwrócili uwagi na migotliwą koronę cienia, jaki Nikola Tesla rzucał sam na siebie - noktaureolę drżącą - powidok ćmiatła."

Lód Dukaj
Temat: CZYTAMY KNIGI (10)
04 Paź 2011 o 01:14
Ja nie posiadam ulubionej książki, kiedyś był to Harry Potter, kiedyś "Drogi Osamo", kiedyś "Rzecz o moich smutnych dziwkach"... Na zawsze jednak pozostanie w mojej pamięci "Lśnienie" i "Lolita" To są książki, których nie da sie zapomnieć. Obecnie zaczytuję sie w polskich książkach fantasy. M.in Pana Grzędowicza, pana Pilipiuka, pana Piekary, Pani Kossakowskiej...
Temat: Zadość Tradycji (1)
04 Paź 2011 o 01:10
Nie za bardzo lubię mówić o sobie. Wydaje mi się to zawsze takie wymuszone, jak uśmiech na taśmę klejącą. Jestem Eddie i mam 21 lat. Obecnie studiuję na pierwszym roku, po raz trzeci. Niezdecydowanie płata figle. Pisać uwielbiam od zawsze choć zwykle do szuflady. Na moim koncie więcej porażek niż sukcesów, ale wychodzę z założenia, że sztuką nie jest nie upadania, ale zdolność do otrzepania kolan i ruszenia dalej z uśmiechem na ustach. Kocham zwierzęta, posiadam obecnie tylko dwa króliki miniaturowe: Paszteta i Pasztetową. Planów na przyszłość jako takich nie posiadam, chcę tylko pozostać sobą. Tyle o mnie
Temat: To i ja się przedstawię (5)
27 Wrz 2011 o 14:12
Rzeczywiście z daleka wyglądamy jak siostry- ten sam wzrost i figury, niestety z bliska....ach te zmarszczki...:(
Niemniej jednak dziękuje za miłe słowa:)
26 Wrz 2011 o 09:52
Calineczko,

napisałaś, że jesteś matką dwóch dorastających dziewcząt, a sama wyglądasz jak dorastająca córka :-)
Temat: CZYTAMY KNIGI (10)
24 Wrz 2011 o 10:48
Ja kocham "Mistrza i Małgorzatę" Bułhakowa.Często wracam do tej książki - świetnie napisana, magiczna:)
Temat: Czego aktualnie słuchasz? (34)
23 Wrz 2011 o 17:50
Moby-"Flower" kooocham...
Temat: Pora na mnie:-). Witam wszystkich uczestników. (12)
23 Wrz 2011 o 14:15
kathrin - ja jak czytam utwory innych, również myślę o batach w swoją stronę:), niemniej jednak nadi_56 pisz i publikuj, pozdrawiam:)
Temat: To i ja się przedstawię (5)
23 Wrz 2011 o 13:56
:)
22 Wrz 2011 o 12:24
Witaj Aniu,

tutaj także można dostać kilka kopów, więc się nie przerażaj, nie jest tak źle, jakby się zdawało :-)
© 2010-2016 by Creative Media