Temat: Pomieszanie z poplątaniem...czyli wyszumienie się jak nas dopadnie głupawka :P (128) | |
04 Sie 2018 o 20:53 Aurora napisał: Kochana Anielska Zołzo, tak też napisałam, że wątpię, że się rozkręci:) Może potrzeba czasu. Napisałabym żarcik taki trochę...no inny, ale się bardzo, nawet za bardzo wstydzę. Dlatego chyba nie napiszę:)) No spaliabym się ze wstydu, po prostu. A chetnie bym tu pożartowała z wieloma ludżmi, którzy tu zapewne nie zawitają:( Nie wstydź się,Missisipi, żart pewnie życiowy, a my już duże dzieci jesteśmy i w dodatku wiedźmy, przecież :D Missisipi ...Wasza Missisipi | |
/konto usunięte/ | 04 Sie 2018 o 20:47 poza tym ja też nie uznaję żadnych przepowiedni czy horoskopówastrologia mnie interesuje zupełnie od innej strony psychologicznej piorko |
/konto usunięte/ | 04 Sie 2018 o 20:46 piorkoczytaj uważniej psychognozja a nie psychognoza |
no user | 04 Sie 2018 o 19:15 Kochana Anielska Zołzo, tak też napisałam, że wątpię, że się rozkręci:) Może potrzeba czasu. Napisałabym żarcik taki trochę...no inny, ale się bardzo, nawet za bardzo wstydzę. Dlatego chyba nie napiszę:)) No spaliabym się ze wstydu, po prostu. A chetnie bym tu pożartowała z wieloma ludżmi, którzy tu zapewne nie zawitają:( Missisipi ...Wasza Missisipi |
04 Sie 2018 o 19:03 Kiepska ta nasza wspólnota, kochana Missisipi :/Tylko my dwie najwierniejsze wiedźmy som :P Miłego, chłodnego wieczoru :) Anielska Zołza | |
Temat: 'moja muzyka' (343) | |
no user | 04 Sie 2018 o 18:18 |
Temat: Pomieszanie z poplątaniem...czyli wyszumienie się jak nas dopadnie głupawka :P (128) | |
no user | 04 Sie 2018 o 13:40 Witajcie o poranku:))Widzę, że Mefisto wpadł na chwil parę:) Napiszę póżniej. Pa... |
04 Sie 2018 o 12:30 Traktuję astrologię jako ciekawostkę (albo raczej traktowałam, bo od dawna mnie nie interesuje), nie robi na mnie wrażenia, a już na pewno nie wzbudza mojego strachu, więc nie mogę jej traktować jako psychognozy. Pomijając eksperymenty psychologiczne Snydera i Shenkela, to każdy astrofizyk bardzo szybko udowodni wiele błędów w tak zwanych efemerydach tabularycznych, na podstawie których (m.in.) tworzy się horoskopy. Wniosek jest taki, jeśli na początku błędnie określi się układ planet itd., to i horoskop jest nieprawdziwy. Moja znajoma, dawno temu, bardzo się zaangażowała w astrologię. Do tego stopnia, że nawet poszła do "szkoły" astrologii. Prawie przez rok próbowała mnie przekonać do rewelacji i "prawdy" tam objawionej. Z marnym skutkiem, bo dla mnie nauka ma pierwszorzędne znaczenie i nawet jej udowodniłam, że choćby i sławy w tej dziedzinie, bardzo się mijają z prawdą. Zrobiłam własny eksperyment. Poprosiłam ją o mój horoskop, ale stworzony przez jednego z bardzo znanych w Polsce i za granicą astrologów (był w tej szkole wykładowcą). Urodziłam się w domu, a nie w szpitalu, więc mogłam podać dokładne współrzędne miejsca urodzenia i pozostałe potrzebne dane. Moja prośba dotyczyła konkretnego zdarzenia z przeszłości (dla mnie ważnego) i również podałam wszystkie bardzo dokładne dane. Moje pytanie brzmiało: co się wydarzyło w moim życiu danego dnia, w miejscu i godzinie? Przed eksperymentem na kartce z podpisem mojej znajomej napisałam jakie to było zdarzenie :) Kiedy dostałam mój horoskop, pięknie opisany, otworzyłyśmy tę kopertę i... prawie umarłyśmy ze śmiechu. Horoskop nawet nie był podobny do tego, co się naprawdę wydarzyło. Znajomą to nie przekonało i do dzisiaj tkwi w astrologii. . | |
04 Sie 2018 o 12:29 Joł ...zgredy ;););) Wpadłam tylko na chwilkę i lecę płoszyć ślimaki do mego zaczarowanego pierdolnika zwanym ogródkiem ;);):) Milego dnia ;) Wasza Płochliwa Eufemia ;) ps.ucałowania dla mego boga Feniksa Zbawiciela :):):) nie odmocz sobie kopytek i uważaj na ogonek ;););) | |
/konto usunięte/ | 04 Sie 2018 o 11:00 piorko napisał: O! Pojawił się Feniks-Zbawiciel. Podpisał listę obecności i fruuuu... Astrologia to też nie moja działka. Nie wierzę, żeby moimi losami mogła rządzić... kupa kamieni ;-) :D Uśmiechniętego dnia :) wasza - Anielska Zołza bo prawdziwa astrologia to nie horoskopy z gazet a prawdziwa psychognozja |
/konto usunięte/ | 04 Sie 2018 o 10:59 Legionie , skoro z urodzenia jesteś skorpionem w pełnokrwistym ascendencie skorpiona, czyli prawie jak Feniks - Zbawiciel...to wszystko jest jasne jak słońce w południe znam trochę ludzi -,, podwójnych ,, Skorpionów i żaden nie jest moim przyjacielem pamiętliwi cholera ...dozgonnie -nie zdziwiłbym się gdyby parę tu jeszcze skorpionów choćby w ascendencie się odnalazło |
04 Sie 2018 o 09:40 O! Pojawił się Feniks-Zbawiciel. Podpisał listę obecności i fruuuu...Astrologia to też nie moja działka. Nie wierzę, żeby moimi losami mogła rządzić... kupa kamieni ;-) :D Uśmiechniętego dnia :) wasza - Anielska Zołza | |
Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113) | |
/konto usunięte/ | 04 Sie 2018 o 08:58 Adela napisał: Gruszka, doczepiłaś się do mnie na innym portalu i obrażałaś mnie na PW,aja nie miałam pojęcia kim jesteś.Ty za to wiedziałaś o mnie bardzo dużo, nawet więcej niż ja wiem o sobie.Dopiero kiedy tutaj Cię spotkałam zrozumiałam, skąd masz te wiadomości.Oczywiście nie przyszło Ci do głowy,że mogą być nieprawdziwe.Osądziłaś mnie na podstawie plotek, więc nie pisz że nie jesteś plotkarą.Z wielką przyjemnością ujawniłaś mój PW,gdzie zmęczona Twoim prześladowaniem napisałam żebyś mnie pocałowała w d.Nie wiem na jakiej podstawie lilly uznała Cię ,za osobę wrażliwą , myślę, że już wie jaka jesteś :) Adela pasujesz tym swoim wpisem do całego tematu jak krawat łysej babie rozumie,,że TWA zawsze broni swoich członków i właśnie nadeszły posiłki |
03 Sie 2018 o 23:19 Ps. Astrologia to nie moja działka ;););) działam w innym obszarze ezoteryki ;););) | |
03 Sie 2018 o 23:17 No to sie tylko oblizałam i obeszlam smakiem...Legion,pamietaj ...odbierzemy sobie z kopką ;) a teraz idę prostować czerwoną kieckę i wyć do księżyca ;););) | |
03 Sie 2018 o 22:29 Jako w piekle, tak i na ziemi. Amen.Przynajmniej ludzie nie marzną. Kopyta moczę. Diabeł też czasem musi. Ale mnie, ciarki przeszły podczas moczenia. Sztachnąłem się powietrzem i... mmmm! Sabat widzę! Pięknie! Choć to nie góra, to ustronne miejsce jest! Tyle, że dzisiaj piątek. Umowę mam z bratem, żeby w piątki sabatów nie robić, więc wiedźmy muszą obejść się smakiem. Ale, wierzę, że to tylko wzmocni ich piekielny apetyt. Astrologów poinformuję, że z urodzenia jestem skorpion w pełnokrwistym ascendencie skorpiona, czyli prawie jak Feniks - Zbawiciel. Dlatego, nie ma się co przejmować zodiakiem. Spijam niewinną krew na polach bitew jak zagęszczony sok własnej czci. Boli jak pierwszy raz, ale nie płaczę. Ciałem wstrząsa dreszcz, wypełniony skurczem chrzest. Dlaczego? Płomienie ukrywam między palcami. Dlaczego? Spełnienie jest tylko bladym odbiciem. | |
Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113) | |
03 Sie 2018 o 21:59 Gruszka, doczepiłaś się do mnie na innym portalu i obrażałaś mnie na PW,aja nie miałam pojęcia kim jesteś.Ty za to wiedziałaś o mnie bardzo dużo, nawet więcej niż ja wiem o sobie.Dopiero kiedy tutaj Cię spotkałam zrozumiałam, skąd masz te wiadomości.Oczywiście nie przyszło Ci do głowy,że mogą być nieprawdziwe.Osądziłaś mnie na podstawie plotek, więc nie pisz że nie jesteś plotkarą.Z wielką przyjemnością ujawniłaś mój PW,gdzie zmęczona Twoim prześladowaniem napisałam żebyś mnie pocałowała w d.Nie wiem na jakiej podstawie lilly uznała Cię ,za osobę wrażliwą , myślę, że już wie jaka jesteś :) | |
03 Sie 2018 o 20:45 O ile się nie mylę to wojny toczy gdzieś na portalach politycznych o lata świetlne od Publixo. Tu jest dla niego... za spokojnie :D | |
03 Sie 2018 o 20:39 piorko napisał: :D :D to też ciumkaj, jak wspólnota, to wspólnota. Trzeba się dzielić :) Mnie też już bije... Piekło jest i ani kropli deszczu :/ O! Może Legion przyleci na słowo piekło? :D I jak szybko przyleci , tak szybko odleci zobaczywszy napalone , ciumkające babcury :P:P:P Jak wrócę do domu to się chyba napiję ...wody...:P:P:P | |
03 Sie 2018 o 20:23 :D :D to też ciumkaj, jak wspólnota, to wspólnota. Trzeba się dzielić :)Mnie też już bije... Piekło jest i ani kropli deszczu :/ O! Może Legion przyleci na słowo piekło? :D |