Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113) | |
01 Sie 2018 o 19:03 zingara napisał: jestem z Tobą Elu Wiem że podzielasz moją opinię, Ewa. | |
01 Sie 2018 o 19:02 lilly napisał: Zapomniałam dodać: spytaj ich, czy nie wsadzają plusów i minusów. Bo od czasu do czasu chwalili się, że wsadzają. Lilly: Podtrzymuję moje zdanie wyrażone w punktach na początku tego wątku. Te narzędzia portalowe tworzą chorą sytuację, w mojej ocenie. A apel akurat nie do Ciebie. Adresaci tego apelu wiedzą o kim mowa, no chyba, że ich percepcja jest za krótka i potrafią jedynie zza winkla strzelać z procy. | |
01 Sie 2018 o 17:42 Zapomniałam dodać: spytaj ich, czy nie wsadzają plusów i minusów. Bo od czasu do czasu chwalili się, że wsadzają. | |
01 Sie 2018 o 17:40 gruszka napisał: PS. Dlaczego tutaj nie odważysz się zaszaleć jedna z drugim? Czy to apel o reakcję na ten wątek, Gruszko? Posiadam i wyrażam własne zdanie, chociaż teraz jestem mniej aktywna niż parę lat temu. Temat blokowania i ocen stary jak publixo. Dyskusji już na tym forum było parę. Parę też Lotta skasowała, bo zbyt gorące były. Spytaj tych, co powyżej piszą, czy sami naprawdę nie lubią blokad i ich tutaj nie stosują. Spytaj, czy nie piszą o tych, których zablokowali, pod zupełnie innymi tekstami. Nie rozumiem, jak można twoje uwagi uznawać jako słuszne czy nawet bardzo słuszne, a zachowywać się odwrotnie. Hipokryzja to takie fajne ziółko, które też kwitnie na publixo. Napisz coś o hipokryzji :) | |
01 Sie 2018 o 16:24 gruszka napisał: Dodatkowy apel do osób, które raczyły mnie zablokować, by w komentarzach pod swoimi działkami (upsss, dziełkami), raczyły też odpiórkować się ode mnie. Też potrafię pojechać i dodać gazu. Śmierdząca praktyka pseudointeligentnych, tfu! jestem z Tobą Elu | |
01 Sie 2018 o 15:25 PS. Dlaczego tutaj nie odważysz się zaszaleć jedna z drugim? | |
01 Sie 2018 o 15:23 Dodatkowy apel do osób, które raczyły mnie zablokować, by w komentarzach pod swoimi działkami (upsss, dziełkami), raczyły też odpiórkować się ode mnie. Też potrafię pojechać i dodać gazu.Śmierdząca praktyka pseudointeligentnych, tfu! | |
Temat: 'moja muzyka' (343) | |
01 Sie 2018 o 12:59 Miło mi Auroro :)Tym razem trochę inaczej - warto obejrzeć do końca: | |
no user | 01 Sie 2018 o 12:11 Witam Was,Tango, fajne ta muza, słowa w pierwszej są wymowne:) Arsene, dzięki:) Moniko, pozdrowienia. Martin, podoba mi się ta rosyjska pieśń, naprawdę piekna. |
31 Lip 2018 o 22:12 Muzyka, która mnie uskrzydla: | |
31 Lip 2018 o 22:09 Muzyka, która mnie uzdrawia:Spokojnej nocy :) | |
/konto usunięte/ | 31 Lip 2018 o 17:54 a może gruszeczko my się czepiamy o typ moskalikaa to jest po prostu moskaklik ? |
31 Lip 2018 o 14:10 No proszę, juz literaci, nawet Ci członkowie Zwiazku..., twierdzą, że fraszka to moskalik, choć to zwykły wirszyk. :))To było do przewidzenia. :))) GRATULACJE dla LITERATÓW i poziomu merytorycznego komentowania! :)) PS. W tytule jest "moskalik", więc "moskaklik" w komentarzach to kiepska, dziecinna ściema. :)))) | |
31 Lip 2018 o 13:06 Zapomniałem dodać, jak pięknie można o miłości do ojczyzny. | |
31 Lip 2018 o 13:02 Kolejna moja propozycja, na deszczowy wieczór przy kominku.Niektórzy może się żachną, że to rosyjska pieśń, ale ja już dawno wybaczyłem wszelkim narodom. Jak bardzo pięknie można o przyjacielu, który nie jest człowiekiem - posłuchajcie: | |
/konto usunięte/ | 31 Lip 2018 o 12:48 MOSKALIKKto znów napisze,że poeci Niewarci są też Ameryki Temu łeb wyrzucę na śmieci Przed domem parafii Ustrzyki |
/konto usunięte/ | 31 Lip 2018 o 11:05 oczywiścieto zwyczajna fraszka ale wytłumacz to aktywistce tutejszego TWA ... |
31 Lip 2018 o 10:28 I już świeży przykład - MoskalikKtoś pisze fraszkę i nazywa ją moskalikiem, mimo, że nie spełnia formalnych wymogów tego gatunku. Osoba zablokowana nie może odnieść się do formy utworu i wskazać błędu. I do tego sprowadzają się opcje funkcjonalności serwisu poetyckiego - brak możliwości meytorycznej oceny utworów. ;) | |
31 Lip 2018 o 10:25 Arsene napisał: masz pewnie na myśli Moniczko muzykę ,, unplugged,, czyli bez prądu ? Taką też :) ;);) | |
Temat: Hejka :) (16) | |
31 Lip 2018 o 10:23 Dziękuję Arsene :) |