Temat: Hejka :) (16)
31 Lip 2018 o 10:23
Dziękuję Arsene :)
Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113)
31 Lip 2018 o 09:59
Gruszeczko
masz absolutnie rację.
Niestety zbytnia pobłażliwość niekiedy moderatorów na portalach sprzyja powstawania klik, TWA i innych ku klux klanów.
31 Lip 2018 o 09:33
Arsene, kwestia banów mnie nie interesuje.
Tylko formuły, która sprawia, że portal jest "zamknięty" na różnorodność poglądów i prawa do wolnego wyrażania opinii o wierszach. Blokowanie skutkuje komentowaniem w podgrupach ("swój swojemu") i generuje jadowitą "twórczość doraźną" w miejsce komentarzy pod utworami.
A +/- do kpmentarza (opcja anonimowa) to kamyki pod ręką dla natur tchórzliwych.

I teraz wyłączam się z tego wątku, bo wyłuszczyłam to, co podsunęły mi obserwacje i doświadczenia (również w sprawowaniu funkcji moderatora na jednym z portali poetyckich).

Kłaniam się :)
Temat: 'moja muzyka' (343)
31 Lip 2018 o 01:25
link
31 Lip 2018 o 01:00
Również witam :)
a ja to nie tylko Tango :P
link
Dobranoc.
30 Lip 2018 o 13:40
link
30 Lip 2018 o 12:39
Czytam Was z przyjemnością:)
Też uważam, że oryginalna muzyka, na żywo jest naj...:)
Takiego szalonego rytmu nie da się podrobić.

Najważniejsze są szczere tony. Ale macie rację, takie tylko potrafią koneserzy wyczuć...
Martin, na dobranoc piękna muza.
Arsene, dziewczyna ma naprawdę wrodzony talent:))
Monika:))
Merci z muzykę i dialogi...:))
Wróce później.
30 Lip 2018 o 12:31
Ja podobnie jak Gruszka znam ciebie nie od dziś
-witaj zatem i tutaj.
30 Lip 2018 o 12:29
masz pewnie na myśli Moniczko
muzykę ,, unplugged,, czyli bez prądu ?
30 Lip 2018 o 11:37
a o już muzyce na żywo nie wspomnę :) to jest dopiero czad :) ( i nie mam tu na myśli wiejskich potańcówek) :P:P:P
30 Lip 2018 o 08:02
luciusannaeusmartin napisał:
Niestety nawet najlepszy sprzęt elektroniczny nie jest w stanie zastąpić prawdziwych instrumentów :(

to prawda ale elektronika jest coraz doskonalsza i tylko profesjonalista jest w stanie odróżnić instrument prawdziwy od jego elektronicznego ,,klona,,

link
29 Lip 2018 o 21:50
Niestety nawet najlepszy sprzęt elektroniczny nie jest w stanie zastąpić prawdziwych instrumentów :(

Moja propozycja na dobranoc:
link
29 Lip 2018 o 20:23
posłuchajcie jak jedna dziewczyna gra jak cała orkiestra

link
29 Lip 2018 o 20:20
moja ulubiona aktorka to też Lwica z 10 sierpnia ;-)
29 Lip 2018 o 15:02
Assassin,

ja jestem Lwem z lipca:))

Cudne, merci.

Mnie fasynują kompozycje Ennio Morricone...:)

link
29 Lip 2018 o 14:43
Auroro, tak tez jestem Lwem :):):) (z 6.08)

A dziś co dla fanów muzyki filmowej, albowiem nie tylko ze mnie "stara metalówa" :P

Abel Korzeniowski...chyba mało doceniany kompozytor, nie tylko muzy do filmów,(W.E Królewski romans, Romeo i Julia) ale też seriali (Dom zgrozy)

link
29 Lip 2018 o 14:34
lilly napisał:
Assassin napisał:
:):):) a jak edytować ? Zapisało mi wiersz jako prozę ;)

Cześć,
warto też wiedzieć, że po ukazaniu się pierwszego komentarza tekstu już nie można edytować. Pozostaje skasowanie i wstawienie od nowa, ale wtedy traci się komentarze.
Pozdrawiam

Dziekuje Lilly :)
Już obczaiłam :)
Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113)
29 Lip 2018 o 13:55
Jestem podobnego zdania jak gruszka i befana
ale zastanawia mnie jeszcze jedno :
dlaczego bany są na 2-3 dni ,chyba nie są w pełni wychowawcze
dla niektórych to tylko krótki ,, urlop,, po czym zaczynają od nowa wojny z wyimaginowanymi wrogami
29 Lip 2018 o 12:52
"Julietta potrafiła odróżnić dobro od zła. Kiedy zło skradało się do jej pokoju, zamykała okno. Czasami zło było sprytniejsze i wchodziło szybciej aniżeli mogła zauważyć. Wtedy Julietta przypominała sobie słowa ukochanej babci: spójrz złości w oczy, wtedy zrozumie, że jesteś odważna.
Czasami rozmawiała ze złem, aby wiedziało, że ma swój styl. Milczenie Julietty, mogłoby utwierdzić zło w przekonaniu, że dominuje i ma rację.
Julietta potrafiła zaufać ludziom i była godna zaufania.
Uwielbiała przyrodę. Fascynowała ja dostojność, spokój i niepodważalna stabilność."
A.W.

link
29 Lip 2018 o 12:10
Dziękuję.

Udanej niedzieli Wszystkim...

link
© 2010-2016 by Creative Media