Temat: Hejka :) (16) | |
![]() | 31 Lip 2018 o 10:23 Dziękuję Arsene :) |
Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113) | |
/konto usunięte/ | 31 Lip 2018 o 09:59 Gruszeczkomasz absolutnie rację. Niestety zbytnia pobłażliwość niekiedy moderatorów na portalach sprzyja powstawania klik, TWA i innych ku klux klanów. |
![]() | 31 Lip 2018 o 09:33 Arsene, kwestia banów mnie nie interesuje. Tylko formuły, która sprawia, że portal jest "zamknięty" na różnorodność poglądów i prawa do wolnego wyrażania opinii o wierszach. Blokowanie skutkuje komentowaniem w podgrupach ("swój swojemu") i generuje jadowitą "twórczość doraźną" w miejsce komentarzy pod utworami. A +/- do kpmentarza (opcja anonimowa) to kamyki pod ręką dla natur tchórzliwych. I teraz wyłączam się z tego wątku, bo wyłuszczyłam to, co podsunęły mi obserwacje i doświadczenia (również w sprawowaniu funkcji moderatora na jednym z portali poetyckich). Kłaniam się :) |
Temat: 'moja muzyka' (343) | |
![]() | 31 Lip 2018 o 01:25 ![]() |
![]() | 31 Lip 2018 o 01:00 Również witam :)a ja to nie tylko Tango :P ![]() Dobranoc. |
/konto usunięte/ | 30 Lip 2018 o 13:40 ![]() |
no user | 30 Lip 2018 o 12:39 Czytam Was z przyjemnością:)Też uważam, że oryginalna muzyka, na żywo jest naj...:) Takiego szalonego rytmu nie da się podrobić. Najważniejsze są szczere tony. Ale macie rację, takie tylko potrafią koneserzy wyczuć... Martin, na dobranoc piękna muza. Arsene, dziewczyna ma naprawdę wrodzony talent:)) Monika:)) Merci z muzykę i dialogi...:)) Wróce później. |
/konto usunięte/ | 30 Lip 2018 o 12:31 Ja podobnie jak Gruszka znam ciebie nie od dziś-witaj zatem i tutaj. |
/konto usunięte/ | 30 Lip 2018 o 12:29 masz pewnie na myśli Moniczkomuzykę ,, unplugged,, czyli bez prądu ? |
![]() | 30 Lip 2018 o 11:37 a o już muzyce na żywo nie wspomnę :) to jest dopiero czad :) ( i nie mam tu na myśli wiejskich potańcówek) :P:P:P |
/konto usunięte/ | 30 Lip 2018 o 08:02 luciusannaeusmartin napisał: Niestety nawet najlepszy sprzęt elektroniczny nie jest w stanie zastąpić prawdziwych instrumentów :( to prawda ale elektronika jest coraz doskonalsza i tylko profesjonalista jest w stanie odróżnić instrument prawdziwy od jego elektronicznego ,,klona,, ![]() |
![]() | 29 Lip 2018 o 21:50 Niestety nawet najlepszy sprzęt elektroniczny nie jest w stanie zastąpić prawdziwych instrumentów :(Moja propozycja na dobranoc: ![]() |
/konto usunięte/ | 29 Lip 2018 o 20:23 posłuchajcie jak jedna dziewczyna gra jak cała orkiestra![]() |
/konto usunięte/ | 29 Lip 2018 o 20:20 moja ulubiona aktorka to też Lwica z 10 sierpnia ;-) |
no user | 29 Lip 2018 o 15:02 Assassin,ja jestem Lwem z lipca:)) Cudne, merci. Mnie fasynują kompozycje Ennio Morricone...:) ![]() |
![]() | 29 Lip 2018 o 14:43 Auroro, tak tez jestem Lwem :):):) (z 6.08)A dziś co dla fanów muzyki filmowej, albowiem nie tylko ze mnie "stara metalówa" :P Abel Korzeniowski...chyba mało doceniany kompozytor, nie tylko muzy do filmów,(W.E Królewski romans, Romeo i Julia) ale też seriali (Dom zgrozy) ![]() |
![]() | 29 Lip 2018 o 14:34 lilly napisał: Assassin napisał: :):):) a jak edytować ? Zapisało mi wiersz jako prozę ;) Cześć, warto też wiedzieć, że po ukazaniu się pierwszego komentarza tekstu już nie można edytować. Pozostaje skasowanie i wstawienie od nowa, ale wtedy traci się komentarze. Pozdrawiam Dziekuje Lilly :) Już obczaiłam :) |
Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113) | |
/konto usunięte/ | 29 Lip 2018 o 13:55 Jestem podobnego zdania jak gruszka i befanaale zastanawia mnie jeszcze jedno : dlaczego bany są na 2-3 dni ,chyba nie są w pełni wychowawcze dla niektórych to tylko krótki ,, urlop,, po czym zaczynają od nowa wojny z wyimaginowanymi wrogami |
no user | 29 Lip 2018 o 12:52 "Julietta potrafiła odróżnić dobro od zła. Kiedy zło skradało się do jej pokoju, zamykała okno. Czasami zło było sprytniejsze i wchodziło szybciej aniżeli mogła zauważyć. Wtedy Julietta przypominała sobie słowa ukochanej babci: spójrz złości w oczy, wtedy zrozumie, że jesteś odważna. Czasami rozmawiała ze złem, aby wiedziało, że ma swój styl. Milczenie Julietty, mogłoby utwierdzić zło w przekonaniu, że dominuje i ma rację. Julietta potrafiła zaufać ludziom i była godna zaufania. Uwielbiała przyrodę. Fascynowała ja dostojność, spokój i niepodważalna stabilność." A.W. ![]() |
no user | 29 Lip 2018 o 12:10 Dziękuję.Udanej niedzieli Wszystkim... ![]() |