Temat: tchórzostwo czy demokracja? (113) | |
![]() | 28 Lip 2018 o 22:40 Nie liczę tutaj na żadne zmiany, ale ...Może administracja zastanowi się dlaczego portal tak mało nowych userów przyciąga, a przede wszystkim tak niewielu zatrzymuje na dłużej. |
![]() | 28 Lip 2018 o 22:30 gruszka napisał: 1. Możliwość blokowania niewygodnych użytkowników - zabezpiecza tylko i wyłącznie ciumkające komentarze; 2. Możliwość plusowania/minusowania komentarzy bez konieczności uzasadniania - narzędzie dla koterii i kolesiostwa; tudzież jak w tytule; 3. Posiadanie i wyrażanie własnego zdania skutkuje konsekwencjami - patrz wyżej. BRAWO! --------------------------- Bez dodatkowego komentarza z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich :) Nie wiem, czy te - bardzo słuszne - uwagi coś dadzą? Toksyczne sinice rozlewają się niemal wszędzie. Ostatnio zainfekowały Beja... Właśnie napisałam do Pana Moderatora o wyrejestrowanie mnie stamtąd :] |
![]() | 28 Lip 2018 o 22:23 1. Możliwość blokowania niewygodnych użytkowników - zabezpiecza tylko i wyłącznie ciumkające komentarze;2. Możliwość plusowania/minusowania komentarzy bez konieczności uzasadniania - narzędzie dla koterii i kolesiostwa; tudzież jak w tytule; 3. Posiadanie i wyrażanie własnego zdania skutkuje konsekwencjami - patrz wyżej. BRAWO! --------------------------- Bez dodatkowego komentarza z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich :) |
Temat: 'moja muzyka' (343) | |
![]() | 28 Lip 2018 o 21:18 Tu nie chodzi tylko o muzykę, ale o całość, wirtuozerię i talent.Oto kolejne rewelacyjne przykłady: ![]() ![]() ![]() ![]() |
no user | 28 Lip 2018 o 20:11 luciusannaeusmartin,witam Ciebie również w świecie muzyki. Rubustna Twoja muzyka. ![]() |
![]() | 28 Lip 2018 o 19:39 Niestety nie udało się. Trzeba przesunąć skalę do początku koncertu. Miłych wrażeń :)Serdeczności |
![]() | 28 Lip 2018 o 19:35 Proszę o wybaczenie, wrzuciłem link od końca :(Oto właściwy link: ![]() |
![]() | 28 Lip 2018 o 19:29 Nie tylko dla małolatek, absolutna rewelacja pod każdym względem, serdecznie polecam.![]() |
no user | 28 Lip 2018 o 19:24 Assassin,oczywiście:)) Ty też? |
Temat: Hejka :) (16) | |
![]() | 28 Lip 2018 o 14:59 Assassin napisał: :):):) a jak edytować ? Zapisało mi wiersz jako prozę ;) Cześć, warto też wiedzieć, że po ukazaniu się pierwszego komentarza tekstu już nie można edytować. Pozostaje skasowanie i wstawienie od nowa, ale wtedy traci się komentarze. Pozdrawiam |
Temat: 'moja muzyka' (343) | |
![]() | 28 Lip 2018 o 14:22 Auroro...czyżbyś była też Lwem :)?? |
no user | 28 Lip 2018 o 12:59 Assassin,Tak:) Dobra muyzka nie zna wieku... Ja też mam za kilka dni urodziny...i znowu rok wiecej:)) ![]() |
no user | 28 Lip 2018 o 12:53 Witajcie,To przykra wiadomość, Kora to wspaniała wokalistka:( ![]() "Nie wyobrażam sobie, miły, Abyś na wojnę kiedyś szedł. Życia nie wolno tracić, miły, Życie jest po to, by kochać się. Mam w domu szafę bardzo starą Z podwójnym dnem, z lustrami dwoma, Gdy zaczną strzelać za oknami, Będziemy w szafie żyć. Starczy nam ubrań na wszystkie pory, Szalone bale, dzikie kolory I u znajomych jest tyle szaf, Będzie co zwiedzać przez parę lat." |
![]() | 28 Lip 2018 o 12:15 Auroro...ja starej daty :P:P:P Dobra muzyka sama się obroni :):):) Led Zeppelin-Kashmir ![]() |
![]() | 28 Lip 2018 o 11:45 ![]() Jedna z najlepszych polskich wokalistek... [*] |
![]() | 28 Lip 2018 o 09:20 właśnie przeczytałam że.... :(((![]() ![]() |
![]() | 28 Lip 2018 o 09:04 A ode mnie na dzień dobry moja Kochana ziomalka Asia. :)![]() |
/konto usunięte/ | 28 Lip 2018 o 08:27 ![]() to prezent za twoją wrażliwość Auroro |
no user | 27 Lip 2018 o 23:40 Merci.Dobranoc. ![]() |
![]() | 27 Lip 2018 o 21:22 Na dobranoc![]() |