Temat: Komentowanie (14) | |
/konto usunięte/ | 04 Lip 2018 o 13:49 Adela napisał: Arsene, czytać to ty może umiesz , ale dobrze by było gdybyś przeczytał ze zrozumieniem zanim zaczniesz wypisywać głupoty i pouczać mnie jak się mam zachowywać.Jeśli befana posądziła mnie o posiadanie drugiego konta na portalu, to według ciebie ,zaatakowałam befane na ślepo i bez powodu.Jeśli Już musisz się mieszać, w sprawy które cię nie dotyczą , to naucz się czytać ze zrozumieniem i nie ośmieszaj się. Adelo, sprawa jest prosta jak budowa cepa : jeśli jesteś niewinna to czemu się szarpiesz ? przecież prawda jak oliwa zawsze na wierzch wypływa jeśli zaś ponosisz winę to sama sobie jesteś winna... a befana miała pewnie podstawy aby tak sądzić czemu ja akurat się w tym przypadku nie dziwię |
Temat: 'moja muzyka' (343) | |
/konto usunięte/ | 04 Lip 2018 o 06:53 |
04 Lip 2018 o 06:41 Adela napisał: Arsene, czytać to ty może umiesz , ale dobrze by było gdybyś przeczytał ze zrozumieniem zanim zaczniesz wypisywać głupoty i pouczać mnie jak się mam zachowywać.Jeśli befana posądziła mnie o posiadanie drugiego konta na portalu, to według ciebie ,zaatakowałam befane na ślepo i bez powodu.Jeśli Już musisz się mieszać, w sprawy które cię nie dotyczą , to naucz się czytać ze zrozumieniem i nie ośmieszaj się. Nadaremny apel - zero swojej woli | |
no user | 03 Lip 2018 o 23:17 |
03 Lip 2018 o 21:41 Arsene, czytać to ty może umiesz , ale dobrze by było gdybyś przeczytał ze zrozumieniem zanim zaczniesz wypisywać głupoty i pouczać mnie jak się mam zachowywać.Jeśli befana posądziła mnie o posiadanie drugiego konta na portalu, to według ciebie ,zaatakowałam befane na ślepo i bez powodu.Jeśli Już musisz się mieszać, w sprawy które cię nie dotyczą , to naucz się czytać ze zrozumieniem i nie ośmieszaj się. | |
/konto usunięte/ | 02 Lip 2018 o 18:56 |
/konto usunięte/ | 02 Lip 2018 o 17:49 Adela napisał: Arsen,wystarczy ,że Twoje wierszyki są genialne szkoda tylko , że nikt ich nie komentuje.Nawet nie pofatygowałeś się aby przeczytać od początku o co chodzi, tylko się do mnie przyczepiłeś.Jestem u ciebie zablokowana i będę wdzięczna , kiedy zostawisz mnie w spokoju, a podlizywać się befanie możesz gdzie indziej:) i jeszcze jedno : ty mnie zablokowałaś pierwsza |
/konto usunięte/ | 02 Lip 2018 o 17:48 Adela napisał: Arsen,wystarczy ,że Twoje wierszyki są genialne szkoda tylko , że nikt ich nie komentuje.Nawet nie pofatygowałeś się aby przeczytać od początku o co chodzi, tylko się do mnie przyczepiłeś.Jestem u ciebie zablokowana i będę wdzięczna , kiedy zostawisz mnie w spokoju, a podlizywać się befanie możesz gdzie indziej:) Adelo primo : mój nick to Arsene nie Arsen, arsen to pierwiastek chemiczny secundo :ja wcale nie mówię,że piszę genialne wiersze choć tam gdzie jeszcze piszę są to utwory lubiane a tutaj ? tutak w ogóle jest mało ludzi ,którzy komentują raczej liczą tylko przecinki i kropki tertio :doskonale wiem o co chodzi bo na szczęście umiem czytać quarto :znam befanę nie od dzisiaj i wiem ,że sobie poradzi ale nie cierpię takich ataków na ślepo na kogoś i to bez najmniejszego powodu quinto : ja nic od ciebie nie chcę tylko proszę o zachowanie spokoju właśnie z twojej strony |
Temat: Wileńszczyzna w miniony czas (42) | |
/konto usunięte/ | 02 Lip 2018 o 17:40 Hardy napisał: Arsene, przeczytałem sugestię, jednak będę robił po swojemu. Tylko ja decyduję, ile, co i jak piszę. Monotematyczność mnie nie odpowiada. PS. Proszę też, aby tu nie prowadzić personalnych odniesień. Nie taka była myśl mego postu. oczywiście,masz do tego prawo Hardy a co do ad personam popatrz uważnie kto zaczął ? rozumiem...TWA ale bez przesadyzmu |
no user | 02 Lip 2018 o 16:45 |
02 Lip 2018 o 15:03 Arsen,wystarczy ,że Twoje wierszyki są genialne szkoda tylko , że nikt ich nie komentuje.Nawet nie pofatygowałeś się aby przeczytać od początku o co chodzi, tylko się do mnie przyczepiłeś.Jestem u ciebie zablokowana i będę wdzięczna , kiedy zostawisz mnie w spokoju, a podlizywać się befanie możesz gdzie indziej:) | |
no user | 02 Lip 2018 o 14:23 |
02 Lip 2018 o 13:11 Auroro, miło mi :) | |
02 Lip 2018 o 13:10 Arsene, przeczytałem sugestię, jednak będę robił po swojemu. Tylko ja decyduję, ile, co i jak piszę. Monotematyczność mnie nie odpowiada.PS. Proszę też, aby tu nie prowadzić personalnych odniesień. Nie taka była myśl mego postu. | |
02 Lip 2018 o 13:07 Janko, miło mi przeczytać sugestię, abym "pisał jak najwięcej". Jednak z racji różnych obowiązków i zainteresowań piszę w miarę chęci i podziału wolnego czasu. Coś tam skrobię... ;) | |
/konto usunięte/ | 02 Lip 2018 o 11:19 janko napisał: Adelo, nie wiek, kim jest Bajarz. Na pewno nie jestem to ja. A jeżeli Bajarz tak ocenia teksty i wypowiedzi, to z pewnością ma rację. Póki co tzw. dobra zmiana nie wprowadziła jeszcze cenzury myśli, ale tutaj dostrzegam już takie ciągotki. Być może dzisiaj wieczorem lub jutro rano trzeba będzie tak postrzegać rzeczywistość, jak sobie tego życzy administrator. Ale cieszmy się, że jeszcze mamy wolność, w tym wolność myśli i poglądów. dlatego skoro masz tę swoją wolność janko nie marudź o tzw. dobrej zmianie (czemu po prostu o dobrej...) bo jeszcze przyjdzie ,,lepsza,, i ci te resztki wolności odbierze |
/konto usunięte/ | 02 Lip 2018 o 11:17 Adelko,twoje wierszyki są właśnie takie jak o kocie na płocie. Poezja befany jest bardzo dojrzała i niekiedy trudna niemniej ty się do niej ani troszkę nie umywasz. Taka jest prawda. |
/konto usunięte/ | 30 Cze 2018 o 19:42 no to ja też blondynkę : |
no user | 29 Cze 2018 o 23:18 Maryla Rodowicz - Jadą wozy kolorowe |
no user | 29 Cze 2018 o 23:12 Hardy, ja również gratuluję sukcesów. |