Temat: 'moja muzyka' (343) | |
/konto usunięte/ | 30 Cze 2018 o 19:42 no to ja też blondynkę :![]() |
no user | 29 Cze 2018 o 23:18 Maryla Rodowicz - Jadą wozy kolorowe![]() |
Temat: Wileńszczyzna w miniony czas (42) | |
no user | 29 Cze 2018 o 23:12 Hardy, ja również gratuluję sukcesów. |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2018 o 13:53 janko napisał: Zastanawiam się nad dziwną i pokrętną logiką jednej z wypowiedzi. Hardy ma poprzestać z pisaniem, bo pisze dobrze i wychodzi mało dobrych książek historycznych. Mam inną sugestię. Hardy, skoro masz o czym pisać i piszesz dobrze, to pisz jak najwięcej. wbrew twoim insynuacjom janko poprzestać to nie to samo co przestać strzeliłeś samobója kolego |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2018 o 13:51 napiszę zatem jeszcze raz -bez trudnych słów :wychodzi na to Hardy,że jesteś naprawdę dobry w opisywaniu ciekawych i mało znanych faktów z historii ja bym na twoim miejscu ograniczył się do pisania właśnie takich książek i darowałbym sobie te takie sobie limeryki i fraszki bo wciąż tak mało wychodzi dobrych pozycji historycznych |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2018 o 13:47 poprzestać-synonimy :obejść się, ograniczyć się do, zadowolić się, ------------------------------------------------ szanowny panie korektorze |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2018 o 13:43 janko napisał: Zastanawiam się nad dziwną i pokrętną logiką jednej z wypowiedzi. Hardy ma poprzestać z pisaniem, bo pisze dobrze i wychodzi mało dobrych książek historycznych. Mam inną sugestię. Hardy, skoro masz o czym pisać i piszesz dobrze, to pisz jak najwięcej. poprzestać - np. w odniesieniu do ograniczenia się do jakiegoś minimum |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2018 o 13:42 nasz główny korektor ma zaćmienie----------------------------------- chodziło mi o to aby Hardy poprzestał na pisaniu takich sobie limeryków i fraszek a skupił się na pisaniu prozy z dziedziny historii naucz się janko czytać między wierszami bo masz z tym problemy |
Temat: Maniera cudactwa, czy 'dobra zmiana' (22) | |
29 Cze 2018 o 12:49 Poradnia Językowa PWNWielkiej litery używamy w wierszu zgodne z kryterium składniowym tylko na początku utworu oraz po kropce, pytajniku i wykrzykniku (ewentualnie także wielokropku). - Adam Wolański ... i po jasną cholerę tyle nieporozumień, jak po prostu wystarczyło nieco poczytać?!!! | |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2018 o 10:47 tak mnie inspiruje od lat![]() |
![]() | 29 Cze 2018 o 08:38 Zastanawiam się nad dziwną i pokrętną logiką jednej z wypowiedzi. Hardy ma poprzestać z pisaniem, bo pisze dobrze i wychodzi mało dobrych książek historycznych.Mam inną sugestię. Hardy, skoro masz o czym pisać i piszesz dobrze, to pisz jak najwięcej. |
no user | 28 Cze 2018 o 21:50 Arsene, fajna i spokojna muzyka.Zingaro, uwielbiam ten utwór. Masz podobne gusta. Dzięki za Wasze wizyty, bardzo mi miło:) The Beatles - Yesterday ![]() |
![]() | 28 Cze 2018 o 19:35 Hardy napisał: Piórko, nie powiem, że recenzje nie podobają mi się. Przeciwnie, zadowolonym jest... każdy lubi, kiedy jego praca jest pozytywnie oceniana :) Hardy, oczywiście, to naturalne, ale ja lubię,także, kiedy Twoja twórczość jest pozytywnie oceniana :))) Dobrych recenzji Twojej "Wileńszczyzny... " jest dużo więcej. Wybrałam te dwie, które najbardziej mi się podobały. :) |
![]() | 28 Cze 2018 o 17:42 na wieczór ![]() |
/konto usunięte/ | 28 Cze 2018 o 17:34 wychodzi na to Hardy,że jesteś naprawdę dobry w opisywaniu ciekawych i mało znanych faktów z historii ja bym na twoim miejscu na tym poprzestał bo wciąż tak mało wciąż wychodzi dobrych książek historycznych |
/konto usunięte/ | 28 Cze 2018 o 17:29 no to jeszcze na spokojny wieczór ![]() |
no user | 28 Cze 2018 o 13:19 Arsene, rzeczywiście piękne. Merci:) |
no user | 28 Cze 2018 o 13:17 Piorko, dzięki serdeczne. Uśmiech towarzyszy mi zawsze, taka natura:)Poza tym: "W Weimarze spotkali się na wąskiej ścieżce w parku Goethe i pewien krytyk literacki. Zobaczywszy Goethego, krytyk warknął: - Nie ustępuję drogi durniom. - A ja tak - odpowiedział Goethe i zszedł na bok." |
/konto usunięte/ | 28 Cze 2018 o 13:11 piękne słowapiękne wykonanie ![]() |
![]() | 28 Cze 2018 o 12:27 Piórko, nie powiem, że recenzje nie podobają mi się. Przeciwnie, zadowolonym jest... każdy lubi, kiedy jego praca jest pozytywnie oceniana :) |