Temat: BLOKADA (6)
09 Cze 2018 o 11:51
befana ... itd - nie życzę sobie również, abyś i ty odwiedzała moje tematy
09 Cze 2018 o 11:49
Na wszelki wypadek staro-nowego bron45musa już umieściłam na swojej czarnej liście. Zdrowie mam słabe ;-)))
Temat: pozycja 'ostatnio oceniane' (5)
09 Cze 2018 o 11:46
bron45mus napisał:
Odautorskie komentarze pod własnymi swoimi publikacjami nie powinny "wypychać" danego tematu na pierwsze miejsce w rubryce "ostatnie komentarze". Promuje to bowiem - i zachęca czytelników - do przejrzenia tego tematu. A takich - dyskutujących samym z sobą - jest coraz więcej. I tutaj akurat "dał nam przykład" nie ... "Bonaparte, jak zwyciężać mamy ...". W tym przypadku uplasować się za cenę swojego honoru przed innymi.

O, kurka, a gdzie "musbron" czy ktoś / coś w tym stylu?
09 Cze 2018 o 10:38
Komentarze odautorskie, jako odpowiedzi na czyjeś już zapisane, to oczywiście nic złego. Lecz zdarzają się pomiędzy nami tacy, co sami siebie komentują (i to wielokrotnie, pod rząd), bo innych komentarzy się nie doczekali. Lub też - co i mnie się zdarzyło - rozpoczynają sami tak zwanym "komentarzem rozruchowym", który jeszcze jest do przyjęcia, jeśli na nim pozostaną. Lecz i one nie powinny sadowić publikacji na pierwszym miejscu we wspomnianej rubryce.
09 Cze 2018 o 10:07
Ja bym wprowadził dodatkowo info pt. Ostatnio komentowane
zamiast oceniane ponieważ komentarze odautorskie to nic złego
a wręcz przeciwnie.
Z ocenami bywa zaś różnie.
Ale decyzję pozostawiam Administracji.
09 Cze 2018 o 09:30
Odautorskie komentarze pod własnymi swoimi publikacjami nie powinny "wypychać" danego tematu na pierwsze miejsce w rubryce "ostatnie komentarze". Promuje to bowiem - i zachęca czytelników - do przejrzenia tego tematu. A takich - dyskutujących samym z sobą - jest coraz więcej. I tutaj akurat "dał nam przykład" nie ... "Bonaparte, jak zwyciężać mamy ...". W tym przypadku uplasować się za cenę swojego honoru przed innymi.
Temat: BLOKADA (6)
09 Cze 2018 o 08:09
No i ... postawiono mnie przed ścianą. Jakimś bowiem cudem, moje drugie konto działa, a obydwie publikacje ujrzały światło dzienne.
Teraz nie wiem, czy mam przenosić swoje publikacje z dawnych kont - bronmus45 i musbron1945 - na to tutaj, czy też LOTTA odblokuje chociażby musbron1945, a ja wtedy zaniecham pisania na tym obecnym.
09 Cze 2018 o 08:03
Moje dwa teksty, które to oczekują na publikację (zasada nowicjusza), będą zapewne zablokowane do "us...ej śmierci", lub ... bardzo krótko. Bo wraz z nimi zostanę usunięty. I znowu nie będę wiedział, z jakiego powodu. Regulamin - a także wypowiedź LOTTY - nie zabraniają tworzenia kolejnych kont.
Więc administracjo - jak sama przed sobą wytłumaczysz (przed swoim sumieniem, jeśli je posiadasz w wolnej woli) ewentualne utrudnienia wobec mojej osoby?
09 Cze 2018 o 07:30
Moje uprzednie konto zostało zablokowane przez administrację, bezterminowo.
W związku z niedawną informacją administratora LOTTA, portalowi nie przeszkadza wielokrotność zakładanych kont przez jedną i tą samą osobę, więc zgodnie z Jej oświadczeniem, założyłem kolejne. I tyle tłumaczeń, a teraz do dzieła!!!
Temat: 'moja muzyka' (343)
09 Cze 2018 o 00:25
i jeszcze cudna kołysanka w wykonaniu prawdziwie szarmanckich mężczyzn:)

Włóczęgi - Dobranoc, oczka zmróż

link
09 Cze 2018 o 00:00
Witam
Gruszko i befana_di_campi,

Piękna muzyka. Merci:)

Na dobranoc
Schubert - Serenade
link
08 Cze 2018 o 23:53
link
08 Cze 2018 o 23:43
Na dobranoc trochę słodkości :)

link
08 Cze 2018 o 22:30
Moya Brennan - Show Me

link
08 Cze 2018 o 22:26
Witaj Zingaro,

Super, kojarzy mi się z futurystycznym stylem.
Fajnie, że zaglądasz.
08 Cze 2018 o 22:15
link a ja dzisiaj to polecam
Temat: Witam (6)
08 Cze 2018 o 22:14
witaj link
Temat: 'moja muzyka' (343)
08 Cze 2018 o 16:57
George Michael - One More Try

link

Taniec ELENY Bandyta

link
07 Cze 2018 o 18:40
niezapomniany duet Vangelis & Anderson

link

a na dobry sen :

link
07 Cze 2018 o 16:09
Isabelle & Felicien - Soha Mil Pasos (Kizomba remix)
link
© 2010-2016 by Creative Media