Temat: 'moja muzyka' (343) | |
no user | 15 Cze 2018 o 22:00 Piorko,dzięki:) eksplozja:)) |
15 Cze 2018 o 21:49 Safri Duo - Baya Bayana uśmiechnięty wieczór i spokojną noc | |
no user | 15 Cze 2018 o 12:38 to jest,,Samotna wyspa,, - Michał Bajor, |
Temat: Kolejny apel (27) | |
/konto usunięte/ | 15 Cze 2018 o 12:16 Hardy napisał: Ziutek napisał: Jestem pozytywnie zdziwiony - czy istnieje takie określenie? Można, chociaż częściej stosuje się: "mile zdziwiony" oraz "niemile zdziwiony". No tak, lecz te przez Ciebie przywołane, są już takie ... oklepane ("rymło" mi się po częstochowsku) |
no user | 15 Cze 2018 o 11:55 "Kiedy nas ktoś uderzy bez powodu, powinniśmy oddać bardzo mocno; jestem pewna, że powinniśmy, i to mocno, ażeby ten, kto nas uderzył, nigdy tego nie powtórzył."Charlotte Brontë |
15 Cze 2018 o 10:20 Ziutek napisał: Jestem pozytywnie zdziwiony - czy istnieje takie określenie? Można, chociaż częściej stosuje się: "mile zdziwiony" oraz "niemile zdziwiony". | |
no user | 14 Cze 2018 o 23:54 Fajnym, z którymi można konie kraść i nawet na pustynię pojechać...albo na Syberię:))Lady Pank -Zawsze tam gdzie Ty Nie wszyscy wielcy już przestali grać - Halina Frąckowiak |
/konto usunięte/ | 14 Cze 2018 o 20:55 Jestem pozytywnie zdziwiony - czy istnieje takie określenie? |
no user | 14 Cze 2018 o 15:38 Arsene,SDM tez lubię. Najbardziej mi się podoba: SDM - Kim właściwie była ta piękna Pani..? Blues Dla Małej...SDM |
no user | 14 Cze 2018 o 14:47 KULT - Komuna mentalna Dla tych, co dla pozoru są odważni, a w rzeczywistości to się chowają przed prawdą, obrażać potrafią , ale przeprosić niestety nie... Lombard - Przeżyj to sam |
/konto usunięte/ | 14 Cze 2018 o 13:27 |
no user | 14 Cze 2018 o 12:40 Kilka utworów zza Odry:)Unheilig - Geboren um zu leben Stereoact feat. Kerstin Ott - Die Immer Lacht |
no user | 14 Cze 2018 o 12:24 Arsene,dziękuję, tego utworu nie znałam. |
/konto usunięte/ | 14 Cze 2018 o 08:22 a to dla Ciebie Auroro |
no user | 13 Cze 2018 o 22:49 AYA RL - SKORA Kocham Cię kochanie moje - Maanam. |
no user | 13 Cze 2018 o 22:44 z ulubionych lat...Budka Suflera - Jolka Jolka Kobranocka- Kocham Cię jak Irlandię |
no user | 13 Cze 2018 o 22:19 Dedykacja Wszystkim, którzy cenią sobie Fair Play i nie potrafią oklaskiwać dla publiki, złośliwości i fałszu, w imię tak zwanych znajomości.Pink Floyd - "Hey You" - YouTube |
13 Cze 2018 o 21:26 bron45mus napisał: No więc bądź pewną, że i ten wątek wyleci w bliżej nieokreślone rewiry, jako niewygodny dla administracji. I ten, i ten przeze mnie dzisiaj załozony. :) | |
/konto usunięte/ | 13 Cze 2018 o 21:23 No więc bądź pewną, że i ten wątek wyleci w bliżej nieokreślone rewiry, jako niewygodny dla administracji. |
13 Cze 2018 o 21:16 bron45mus napisał: gruszka napisał: bron45mus napisał: Już raz z podobnym apelem występowałem - na próżno. ... Bardzo życzyłbym sobie, by utworzyć osobny adres (dział, stronę) dla wszelkich publikacji obcych autorów - w tym przekładów - nawet światowej sławy. Bowiem kolejny już raz "rozpędziłem" się z wizytą pod nowym tutaj tytułem publikacji i ... znalazłem się w bibliotece obcojęzycznej (z przekładami), a nie w galerii promującej autorskie wiersze. ... Podpisano - ZAWIEDZIONY Bronmusie, Twój wątek zaowocował zablokowaniem moich przeładów i tylko moich, choć inni od dawna publikowali i publikują tu tłumaczenia tekstów. Ciekawe.... Bądź pewna, że ja oprócz wątku nie zgłaszałem (tam, gdzie podobno trzeba) jakichkolwiek przekładów. Po prostu napisałem to, co myślę - ani jednego słowa więcej - tutaj, publicznie. Admin napisał, że nie usuwał przekładów jak dotąd, bo nikt nie zgłaszał. Teraz też nikt nie zgłosił, a poleciały akurat moje ;) Zabawne, nieprawdaż? Domyślam się, że nie Ty zgłosiłeś. Obstawiam pewien typ... ;) Ale wszystko w swoim czasie.... ;) |