Temat: Atrykuł (8)
09 Gru 2013 o 15:46
A czy przypadkiem ci naukowcy nie byli ekspertami u Antka Policmajstra? Przynajmniej ja na taki zapis nie dam się namówić i rzekome świadome literówki będę wytykał.
09 Gru 2013 o 14:36
Cóś w tem jest, bo, po pierwszym szoku percepcyjnym, przeczytał mi się sam komentarz lotty.
A ci naukowcy to amerykańscy byli oczywiście, tylko na brytyjskich uniwersytetach?
09 Gru 2013 o 09:27
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Newajżanszjie jest to, żbey prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, że nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.

Ale liretówkę porpawimy :-)
09 Gru 2013 o 09:05
W gatunku "publicystyka i reportaż" jest forma zapisana "atrykuł/esej". Można by wreszcie poprawić tę literówkę?
Temat: Witam (8)
03 Gru 2013 o 22:55
Dzięki
Temat: Witajcie! (5)
02 Gru 2013 o 11:32
Witaj, Soban :)Powodzenia!

New Age, to nie moja bajka. Lubię tylko muzykę Markome, niesamowity głos i bajeczne video :)
01 Gru 2013 o 19:54
SF i tematyka militarna to też są dobre klimaty.

Każdy tekst jest bardziej lub mniej dopracowany. Życzę tych pierwszych i korzystanie z merytorycznych komentarzy.

To nie przytyk, ale dobrze jest dokładnie sprawdzać tekst przed wysłaniem, aby poprawić literówki (tu są trzy), czy inne błędy w tekście. Po opublikowaniu utworu, można w nim nanieść poprawki tylko do czasu ukazania się pierwszego komentarza.

Pozdrawiam.
01 Gru 2013 o 17:28
Pozdrawiam serdecznie.
01 Gru 2013 o 12:56
Witam wszystkich!
A zawłaszcza miłośników tematyki SF i militarnej, gdyż w tych klimatach najbardziej lubię pisać. Nie wiem czy to mania wielkości, czy brak wiary we własne siły ale odnoszę ciągłe ważnie iż moim tekstom czegoś brakuje. Mama nadzieję, że pomożecie mi odnaleźć problem. Liczę na komentarze.
Welcome to the new age !
Temat: Witam (8)
30 Lis 2013 o 20:45
Witaj, Konwalio. Powodzenia :)
30 Lis 2013 o 15:09
Dzięki za miłe słowa.
Mój tekst oczekuje na akceptację.
Pozdrawiam
Beata
30 Lis 2013 o 14:15
Trudno uciec od codzienności. Często codzienność można przelać na papier :)
Życzę powodzenia i... warto czytać kompetentne uwagi. Ja z nich wiele korzystam.
30 Lis 2013 o 12:21
Witam i życzę przyjemnych chwil.
30 Lis 2013 o 06:00
Witam również. To idealny sposób ucieczki od rzeczywistości. Proszę pokazywać. Na pewno znajdą się osoby, które to przeczytają i ocenią. Ja na pewno. Pozdrawiam i życzę satysfakcji z pisania.
30 Lis 2013 o 00:16
Witam serdecznie

Pisanie traktuję jako formę ucieczki od codzienności. Potrafi wciągnąć, ale czasem wywołuje ból niemocy. Chciałabym pokazać swoje teksty na portalu literackim. Nie wiem, czy się spodobają czytelnikom.
Liczę, że zagoszczę tutaj na dłużej.
Temat: Witam Wszystkich (6)
27 Lis 2013 o 16:44
Dziękuję za miłe przyjęcie :) Prawdą jest, ze piszę już od dawna ale tylko do szuflady i tu moje prace są czytane pierwszy raz. Dziękuję bardzo za wskazówki i jak tylko bedę umiała to się do nich dostosuję. Często mam problem z podporządkowaniem moich prac. Prawdą jest też to, że wciąż uczę się pisać i wiem, że popełniam wiele błędów.
Chetnie czytam prace pozostłych osób na portalu, to bardzo rozwijające.
Pozdrawiam
27 Lis 2013 o 12:38
Witaj, Pauliinkoo :)

Powodzenia :)
27 Lis 2013 o 08:23
Miło mi powitać nową osobę :) Jak już poprzednicy napisali, będziesz otrzymywała lepsze lub gorsze oceny, wypunktowane błędy lub potknięcia. Dobrze jest czytać je uważnie, korzystać z uwag. Po to przecież jest PubliXo, aby korzystać z rad i doskonalić warsztat (ups! Rymnęło mi się ;)) Z własnego doświadczenia - jestem na portalu dopiero kilka miesięcy, ale z wielu cennym uwag już skorzystałem.
Życzę powodzenia.
27 Lis 2013 o 03:38
Ja również witam serdecznie na portalu, mimo że pora może niewłaściwa. Na pewno będę wnikliwie czytał Twoje prace i pochwalę to, co moim zdaniem na pochwałę zasługuje. Ale również wytknę ewentualne błędy, choć mam nadzieję, że takowych będzie bardzo mało. Pozdrawiam.
26 Lis 2013 o 22:57
Witam i życzę przyjemnych chwil. Mam nadzieję, że nie zrażą cię recenzje, które czasem mogą rozczarowywać. Ale prawie zawsze napisane są uczciwie i wskazują (wprost lub przez inny odbiór) na miejsca, które możemy poprawić, aby lepiej pisać.
Pozdrawiam serdecznie.
© 2010-2016 by Creative Media