Temat: Dziurawe forum (16)
02 Lut 2012 o 19:13
Janku, ja się cieszę z twoich komentarzy. Czytam je wszystkie z zainteresowaniem, nie tylko pod moimi tekstami. Trochę się z nich nauczyłam, trochę zmieniło mi się spojrzenie na pewne rzeczy w pisaniu.
Co do ocen, to chyba rzeczywiście nie można "bezkarnie" ocenić gorzej niż na 3. Reakcje są często zbyt nieprzyjemne.
Temat: zapraszamy do dodawania newsów (4)
02 Lut 2012 o 19:05
Czy można się pochwalić wydaną książką bez spotkania autorskiego? Czy jest to już własna reklama, raczej źle widziana?
Temat: czarna lista - czyli kogo tu nie powinno być (5)
02 Lut 2012 o 18:55
Przepraszam, że powtórzę się, ale dopiero teraz dotarłam do forum. W sprawie tego kosza wpisałam się pod twoim, Lotto, wierszykiem "Depresja admina". Nie znalazłam ikonki kosza na śmieci przy ocenach wstawianych bez komentarza. A właśnie takie, złośliwe zera uważam za godne usuwania.
Temat: Konkursy (8)
02 Lut 2012 o 18:48
A ja myślałam, że termin zakończenia konkursu upływa o północy 31 stycznia. Nie mogłam się zdecydować na wzięcie udziału. Dopiero koło dziesiątej wieczorem ostatniego dnia stycznia chciałam kliknąć na ikonkę konkursu, której już nie znalazłam. Mam świadka, stał obok. :)
Temat: Poeci! (10)
02 Lut 2012 o 15:43
Ogromna siła słów Szymborskiej ma niesamowitą doslownosc każdego wiersza. Dociera swą prostotą, ale też każe zastanowic się jak mali jesteśmy wobec tego co nas otacza.
I pozostaje tylko niesmak, bo jednak podpisała się pod REZOLUCJA ZWIĄZKU LITERATÓW POLSKICH.
02 Lut 2012 o 11:16
Największym hołdem dla Największej będzie, po prostu, wiersz. Wiersz, który, Tam w Niebiesiech, pokaże Jej, że ktoś tu jeszcze został, kto poezję kocha.
Temat: Wydawnictwo Radwan (11)
02 Lut 2012 o 11:07
malagenia napisał:
Poza tym, jesteśmy na forum pod patronatem Mybooka - czyli bezpośredniej konkurencji Radwana. Czy to coś znaczy? nie wiem.

Nie ma znaczenia, serwis jest dla wszystkich. Użytkownicy mogą nawet promować swoje książki niezależnie od tego, gdzie je wydali - zajrzyj chociażby w profil założyciela tego wątku.
Natomiast czy wydanie dużej liczby książek jest powodem do chwały, polemizowałabym. Raczej należałoby patrzeć na jakość - tzn. poziom literacki przyjmowanych tekstów, staranność korekty itp. A nie na ilość.

Poza tym użytkownik malagenia zarejestrował się z emaila zakończonego na @radwan.pl. Czy to coś znaczy? Nie wiem...
Temat: Poeci! (10)
02 Lut 2012 o 07:24
Poeci, urońcie łzę! Zmarła największa z was. Zmarła Wisława Szymborska!
Temat: konkurs 'Zadebiutuj z Publixo' (50)
01 Lut 2012 o 21:49
a200640 napisał:
Napisz Dominiko do Lotty

Dziekuję :) właśnie to zrobiłam :)
Temat: Wydawnictwo Radwan (11)
01 Lut 2012 o 14:31
Polecam kierować się własnym rozsądkiem i informacjami z kilku źródeł. Czytam różne fora poświęcone wydawaniu książek i nikt w ostatnich dwóch latach nie wydał tylu książek, co RADWAN.

Poza tym, jesteśmy na forum pod patronatem Mybooka - czyli bezpośredniej konkurencji Radwana. Czy to coś znaczy? nie wiem.
Temat: konkurs 'Zadebiutuj z Publixo' (50)
01 Lut 2012 o 14:06
Zgłaszanie tekstów i tak najprawdopodobniej zostanie przedłuzone, gdyż jak widać wymagany limit nie został osiagnięty. Wiec nic straconego :)
01 Lut 2012 o 09:45
Napisz Dominiko do Lotty
31 Sty 2012 o 21:35
Pokazuje mi, ze konkurs jest zakonczony :( wiec chyba nie bylo niestety do 31 stycznia wlacznie... Myslalam, ze do konca stycznia.
31 Sty 2012 o 21:30
Dominiko! Postępuj zgodnie ze wskazówkami i powinno się udać. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
31 Sty 2012 o 20:49
Hmmm... Dodalam wlasnie text "Jak we śnie". Chcialam go zglosic jeszcze do konkursu Zadebiutuj z Publixo, ale nie wiem za bardzo, jak to zrobic, poniewaz nie wiem za bardzo, gdzie kliknac ;) czy moze po prostu juz termin minal? Niby jest do 31 stycznia...
Temat: 'Historie wierszem pisane' (4)
31 Sty 2012 o 20:35
Gratuluje :)
Temat: Witam ciepło. (2)
31 Sty 2012 o 11:15
Witamy w naszej społeczności :-)

To prawda, że poezja jest spowiedzią duszy, nie może być inaczej :-)
31 Sty 2012 o 09:14
Mam na imię Małgorzata, pisze od lat pod nickiem Serena. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam.
Temat: 'Historie wierszem pisane' (4)
31 Sty 2012 o 09:13
Witam.
Mnie także się udało zrealizować swoje ciche marzenie i ukazały się dwa tomiki moich wierszy "Historie wierszem pisane" i " Między oknem a ciszą". Pozdrawiam serdecznie.
Temat: Konkursy (8)
24 Sty 2012 o 20:40
O jaka dyskusja ;)

Najsprawiedliwiej byłoby wewnętrznie - tzn przez niezależne jury wybrac konkretne wiersze. Bo tak jak Janko mówi. Ktoś komuś skomentuje 10 utworów, a ktoś drugi się nie pokwapi do ocenienia chociażby jednego.

Tymczasem pobiegnę zobaczyc, co tam pan janko napisał :)
© 2010-2016 by Creative Media