Temat: kto jest dla was literackim wzorem (15)
09 Gru 2011 o 02:23
Moim literackim wzorem jest ja sam, oraz pewien Pan, który tu pisuje. Naprawdę świetnie pisze. Nic, tylko pozazdrościć.
Temat: szukam redaktora (4)
09 Gru 2011 o 02:17
Hello.
Znam pewną Panią Redaktor, która doskonale poprawia i łamie tekst, ale dwa złote od strony, niestety. Ale robi to doskonale. Myślę też, że i tu wielu jest fachowców, którzy wypominają błędy, zamieniają czasowniki, przecinki. Naprawdę tu jest bardzo dużo ukrytych Redaktorów i pewno biorą mniej niż dwa złote za stronę.
Pozdrawiam serdecznie
Temat: będzie literacki konkurs multimedialny - szykujcie nagrania! (3)
08 Gru 2011 o 08:10
Mili Publixowicze, po nowym roku przewidujemy mały konkursik na najlepsze zilustrowanie swojego utworu wersją dźwiękową lub filmikiem. Przewidujemy nagrody książkowe. Uprzedzam już teraz, żebyście mieli czas na wymyślenie czegoś fajnego.
Temat: Multimedia na PubliXo (11)
07 Gru 2011 o 23:41
Bardzo Cię Beatko przepraszam. Mnie się to bardo podoba,myślałam jednak że wykonuje to jakiś wynajęty zespół.
Gapa ze mnie nie wiedziałam nawet jak się nazywasz. Bardzo przepraszam:)
Temat: Moje uszanowanie :) (2)
07 Gru 2011 o 21:23
Mam nadzieję,że miło spędzę z Wami czas,pozdrawiam cieplutko :)))
Temat: Kłaniam się uniżenie... (2)
07 Gru 2011 o 18:02
Witam serdecznie.
Temat: Konkurs 'Mocne postanowienie' - głosowanie (13)
07 Gru 2011 o 16:59
Jest coraz lepiej, głosów przybywa! Spróbujmy pokusić sie wszyscy o kilka ocen i komentarzy, a konkurs stanie się naprawdę ciekawy i emocjonujący.
Temat: Wydawnictwo Radwan (11)
07 Gru 2011 o 10:55
Radwan niestety jest ściemą . Egzystuje coraz gorzej , od miesięcy nie wypłaca honorariów i nie zwraca wadium . Na podobnym jak tu forum znajdziecie głosy autorów Radwana , które to potwierdzają . Zgodna opinia , brzmi dziwnie ale dominuje , jest taka , że Radwanowi nie opłaca się sprzedawać wydanych przez siebie książek bo musieli by wtedy zwracać wadium a z tego żyją . Zawsze znajdzie się wystarczająca ilość "pożytecznych idiotów . Lenin " którzy będą chcieli wydać tam swoją książkę i pochwalić się nią koleżance . Radwan nie ma ani jednej swojej księgarni , nie
promuje swoich książek i nie publikuje raportów sprzedaży .
" Porzućcie wszelką nadzieję zanim tam wejdziecie " Ostrzeżenie nie dotyczy oczywiście " pożytecznych idiotów " Urszula
Temat: Kłaniam się uniżenie... (2)
06 Gru 2011 o 23:32
Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Chciałbym dołączyć do Waszego grona z nadzieją na jak najbardziej subiektywną ocenę tego, co zamierzam w przyszłości opublikować na łamach publixo.
06 Gru 2011 o 20:17
anniewilkes napisał:
Hallo Lotto
Czy nie za dużo tego profesjonalizmu w tych wykonaniach.
W jednej piosence nie znalazłam prawie wiersza P.Reginy.
Przyznam szczerze ,że znacznie bardzie podobały mi się wiersze Martina,recytowane przez autora:)

...jakie tam "profesjonalne" :) ? Tekst Reginy, moja muzyka - wszystko pozostaje w rodzinie PubliXo !
06 Gru 2011 o 12:49
Hallo Lotto
Czy nie za dużo tego profesjonalizmu w tych wykonaniach.
W jednej piosence nie znalazłam prawie wiersza P.Reginy.
Przyznam szczerze ,że znacznie bardzie podobały mi się wiersze Martina,recytowane przez autora:)
05 Gru 2011 o 08:19
Hallo, luciusannaeusmartin, twoje wiersze się nie odtwarzają, przynajmniej u mnie. Sprawdź swoje konto na soundcloud.com, chyba tam się coś zablokowało? Szczegóły w prywatnych wiadomościach - zajrzyj.
Temat: Witam wszystkich serdecznie :-) (1)
05 Gru 2011 o 00:17
Witam! Jestem dzisiaj po raz pierwszy zalogowanym użytkownikiem, bo jako gość zaglądałam tutaj czasami. Miło mi, że spotykam tu podobnie jak ja dojrzałych ludzi, bo gdzie nie popatrzę, to tylko możliwości są dla młodych.
A tutaj proszę, dla każdego :-)
Powymądrzałam się pod kilkoma tekstami, mam nadzieję, że nikomu nie sprawiłam przykrości. Jak by co, to wrzuciłam jedno swoje opowiadanie, proszę się pastwić :-). "Pastwienie się " ku nauce i konstruktywne uwagi przyjmę zawsze chętnie. Mam nadzieję, że moje też się mieszczą w tej kategorii.
Pozdrawiam serdecznie!
Temat: o sobie (2)
03 Gru 2011 o 02:49
Witam ciepło!
Temat: Witam :-) (2)
03 Gru 2011 o 02:47
Filozofka pozdrawia filozofkę :p
Rzecz jasna, byt trudny jest, a im prostszy, tym nam bardziej żywot komplikuje. Witaj!
Temat: dotarłam tu dzisiaj (2)
03 Gru 2011 o 02:44
Witaj! Wstawiaj, kobito, bo nie ma co szuflady zapychać ;)
Pozdrawiam serdecznie :)
29 Lis 2011 o 08:06
Już można dodawać filmiki z YouTube. Sposób jest podobny jak przy pikach mp3, szczegóły w pomocy, na samym dole strony:

link

Bardzo proszę o przetestowanie.
28 Lis 2011 o 07:47
Po prostu nie przejdzie do drugiego etapu.
Mili uczestnicy, nie da się wygrać żadnego konkursu na zasadzie "siedź w kącie, a znajdą cię". Na różnorakich forach wielokrotnie widzę zamieszczane przez uczestników zachęty do głosowania w różnych konkursach, np. na najlepszego bloga. Jeśli bywacie na innych forach, to dajcie chociaż linka w swojej sygnaturce.
Z naszej strony zamieściliśmy informacje w najnowszym @tramencie - poprzednie wydania miały po kilkaset pobrań, więc te parę osób dowie się o głosowaniu, ale i wy się trochę przyłóżcie.
28 Lis 2011 o 00:09
Takie możliwości na Publixo to rewelacja ! Czekam niecierpliwie na video - zakładkę. Zwłaszcza teraz, gdy Moja Wyspa pozwoliła mi "poszaleć" hahaha i nagrać jej wiersz w postaci piosenki i slideshow. A póki co, jak ktoś lubi ryzyko i sporty ekstremalne - zapraszamy z Moją Wyspą na ten link:

link
27 Lis 2011 o 11:52
Chyba coś słabo idzie to głosowanie. Co w przypadku, gdy tekst nie ma żadnej oceny i nikt nie wciśnie "Lubię to" na Facebooku?
© 2010-2016 by Creative Media