Temat: 'moja muzyka' (343) | |
no user | 28 Cze 2018 o 09:57 Najwyraźniej tak.Nie wiem w jakim celu, bo nigdy nie zaczynam konfliktów, tylko reaguje na nie. Ale komuś najzwyczajniej przeszkadzam. Faktem jest, że nic nie jest anonimowe, chociaż tak z pozoru wygląda świat wirtualny. Dzięki i miłego dnia Ci zyczę. |
28 Cze 2018 o 09:46 Auroro,nawet gdybyś publikowała na innym portalu, to Twoja sprawa i nikogo nie powinno to interesować. Domyślam się, że znowu jakieś cholerne, dziadowskie PLOTY. Nie usiądzie spokojnie na d... jedna z drugim i nie zajmie własnym (najczęściej usr...) życiem, tylko miesza i miesza. Przywalić, obrzucić g... w nadziei, że może się coś przynajmniej przyklei. Nie przejmuj się, Auroro, tylko rób swoje, a plotkarzy pędź gdzie pieprz rośnie... . | |
no user | 28 Cze 2018 o 09:30 Piorko,podpisuję się pod Twoimi słowami. Niestety, są różne charaktery i zamiary. Dzięki. |
28 Cze 2018 o 09:14 Matko Naturo!Co tu się znowu dzieje?! Auroro, przecież to tylko nicki. Mnie akurat nie interesują mnie inne portale, ale to chyba oczywiste, że nicki mogą się powtarzać, jak również i to, że ktoś publikuje także w innych miejscach. Nie ma w tym nic złego i dziwnego. Natomiast za chamskie i niedopuszczalne uważam przenoszenie konfliktów z innych portali na PubliXo i odwrotnie. Nie rozumiem, dlaczego i komu się tłumaczysz? PS naganne, ale i żałosne jest tworzenie pacyn na jednym portalu. Tego nie rozumiem, po co to komu, w jakim celu? . | |
no user | 28 Cze 2018 o 08:55 Witam Państwa,pragnę powiadomić, że pod nickiem "Aurora", publikuję tylko na Portalu Publixo. Generalnie publikuję aktualnie tylko na Portalu Publixo. Pojawienie się nicku "Aurora", na innym portalu nie jest moją tożsamością. Jeśli fakt ten ma szczególne znaczenie, to życzę klonom przyjemności, ale i ostrożności. Ponieważ żaden gest w świecie wirtualnym nie pozostaje anonimowy. Dziękuję za uwagę. |
Temat: Komentowanie (14) | |
27 Cze 2018 o 15:47 Befana, ty ostatnio piszesz wiersze w stylu" wlazł kotna płot i spd" a twoje koleżanki z TWA się zachwycają jakie to obrazowe :) Bajarz nie ma jeszcze pewnie TWA, a o zwierzętach pisać nie może ,bo każdym już byłaś nazwana :)))) | |
27 Cze 2018 o 15:16 Adela napisał: Chciałabym, wiedzieć dlaczego nie wszystkich obowiązuje komentowanie treści wiersza.Temat ten był poruszany tutaj wiele razy i Lotta podkreślała ,że komentarz ma dotyczyć wiersza. Natomiast niejaką befanę, nadal to nie obowiązuje. pod różnymi wierszami znajduję złośliwe uwagi na swój temat.Ktoś o nicku Bajarz pisze bajki o wiedźmach i ropuchach i befana posądza o to mnie.To nie moja wina, że befana identyfikuje się z wiedźmami i ropuchami, ale ja nie jestem Bajarzem i nie chciałabym żeby temu człowiekowi przez głupie posądzenia stała się jakaś krzywda, bo wolno mu pisać o czym chce. Dziwnie ten "Bajarz" milczy. Co zamieniły się (zlasowały) mózgi obu autorów oraz - połączony z typową dla wielonickowej użytkowniczki, narracją - sposób obrazowania owego "Bajarza" w babskim biustonoszu "Adeli"? Istne cuda na kiju! | |
27 Cze 2018 o 14:37 Wkradła się literówka. Miało być "nie wiem", a wyszło "nie wiek". Nie wykluczam, że są też inne. | |
27 Cze 2018 o 14:34 Adelo, nie wiek, kim jest Bajarz. Na pewno nie jestem to ja. A jeżeli Bajarz tak ocenia teksty i wypowiedzi, to z pewnością ma rację. Póki co tzw. dobra zmiana nie wprowadziła jeszcze cenzury myśli, ale tutaj dostrzegam już takie ciągotki. Być może dzisiaj wieczorem lub jutro rano trzeba będzie tak postrzegać rzeczywistość, jak sobie tego życzy administrator. Ale cieszmy się, że jeszcze mamy wolność, w tym wolność myśli i poglądów. | |
no user | 27 Cze 2018 o 14:12 Chris Rea "And You My Love", |
Temat: Komentowanie (14) | |
27 Cze 2018 o 12:41 Chciałabym, wiedzieć dlaczego nie wszystkich obowiązuje komentowanie treści wiersza.Temat ten był poruszany tutaj wiele razy i Lotta podkreślała ,że komentarz ma dotyczyć wiersza. Natomiast niejaką befanę, nadal to nie obowiązuje. pod różnymi wierszami znajduję złośliwe uwagi na swój temat.Ktoś o nicku Bajarz pisze bajki o wiedźmach i ropuchach i befana posądza o to mnie.To nie moja wina, że befana identyfikuje się z wiedźmami i ropuchami, ale ja nie jestem Bajarzem i nie chciałabym żeby temu człowiekowi przez głupie posądzenia stała się jakaś krzywda, bo wolno mu pisać o czym chce. | |
no user | 27 Cze 2018 o 12:04 "Prawdziwą sprawiedliwością jest przeżyć to co się uczyniło innym.""Świat jest pełen niesprawiedliwości. Bankier może napisać zły poemat i nic. A niech tylko poeta spróbuje wypisać zły czek. " "Karina prowokowała, nienawidziła, zazdrościła. Jej chora wyobraźnia nie zaznała spokoju od kilku miesięcy. Kiedy w odwecie poczuła podłość własnego ego, rozpoczęła akt rozczulania się nad swoim losem. Czyniła to wszystko z premedytacją, bez odrobiny złego sumienia. Była złośliwa i przekonana o swojej racji. Miała zwolenników, którzy zamykali oczy na jej działalność ze wzgledu na profity. Oni też strali się uciszyć każdego, kto krytykował jej nienawistne zachowanie." G. |
no user | 26 Cze 2018 o 17:52 Fajne, szczególnie pierwsza.Dzięki za wizytę. Sergey Grischuk "FOREVER LOVE" |
26 Cze 2018 o 15:52 Alu Bambu Pikczu - już nie działają na scenie.Ale słucham i słucham... :) | |
26 Cze 2018 o 15:41 a ja dzisiaj coś lekuchnego na popołudnie :) | |
no user | 26 Cze 2018 o 12:23 Kulig - Potop |
no user | 26 Cze 2018 o 10:55 Witam Emilio,fajnie, że jest Pani przy mikrofonie:)) Nie ma za co przepraszać, poszperałam trochę i znalazłam, merci. Zapraszam i miłego dnia. |
26 Cze 2018 o 07:43 Powiedziałam TUTAJ grubo wcześniej (vide str. 1.), że polecam szan. Melomanom "Symfonię Leningradzką" Dymitra Szostakowicza, mając na myśli nie wpisaną "9-tkę" - a... "siódemkę" :(Za ten mętlik rozkojarzeniowy w mojej przewiewnej głowie bardzo PRZEPRASZAM. A skoro już jestem przy mikrofonie, warto obejrzeć "Obrazki z wystawy" Modesta Musorgskiego (napisane tuż po śmierci Wiktora Hartmanna, przyjaciela kompozytora) | |
no user | 25 Cze 2018 o 16:09 TANGO - Natali and Ramon (BATUMI) |
no user | 24 Cze 2018 o 23:31 Na pocieszenie smutnym, zawiedzionym dzisiejszym meczem...Wspomnienie dobrych lat:) Enliczek pentliczek Mundial 82 |