Temat: 'moja muzyka' (343)
23 Cze 2018 o 21:13
Stare, ale jare :)))

Santana - Samba Pa Ti

link

i jeszcze raz Santana - Oye Como Va

link

.
23 Cze 2018 o 21:11
link
23 Cze 2018 o 18:45
Arsene, dzięki. Dokładnie, aby być...cały czas młodym, oto jest życzenie...i czasami odnowić duszę:)

Perfect - Odnawiam dusze
link
23 Cze 2018 o 18:38
Gruszko, piękna muzyka, merci.
Nie znałam ich utworów.

Zagadki-Marek Grechuta
link
23 Cze 2018 o 17:24
I jeszcze na dzisiaj:

link
23 Cze 2018 o 08:53
A ja lubię ich słuchać :)

link
Temat: BLOKADA (6)
23 Cze 2018 o 08:38
- jak w pierwszym poście - podpisano: trotsiga
23 Cze 2018 o 08:19
ale najważniejsze aby zawsze być :

link
23 Cze 2018 o 00:05
Witaj Piorko,
bardzo mi miło, że zaglądasz:)
Jestem na szkoleniu zawodowym w Köln. Dopiero wróciłam do hotelu. Muszę trzy dni grzecznie słuchać, notować itd.

Na dobranoc...
Louis Armstrong - What A Wonderful World
link

Do komentowania powrócę, teraz sen mnie przytula:)
Uśmiech serdeczny i pięknie dziękuję.
22 Cze 2018 o 20:46
Upojenie - A.M. Jopek i M. Żebrowski :)

link
Temat: Maniera cudactwa, czy 'dobra zmiana' (22)
22 Cze 2018 o 20:17
wybieram - maniera cudactwa
22 Cze 2018 o 20:07
Auroro, gdzie jesteś? :(

Na wieczór, ale energetycznie :)

link

.
Temat: Maniera cudactwa, czy 'dobra zmiana' (22)
21 Cze 2018 o 17:19
lilly napisał:
bron45mus napisał:
lilly - no więc przejdź 5-6 pozycji do góry. Zobaczysz to samo, co i ja zobaczyłem - dalej nie przewijałem - jak Ty razem z Arsenem na moim terenie prowadzicie potyczkę o użytkownika janko z jego nieszczęsnym wpisem po dwukropku. Ani mi przez myśl nie przyszło, że LOTTA usunęła jakiekolwiek wpisy - wobec mnie stosuje przecież zasadę "po całości".
Ja natomiast ten post opublikowałem jeszcze przed "aferą" z janko, więc w żaden sposób do niego się nie odnosił.
Więc cóż to za insynuacje z Twojej strony o wyganianiu?
Oczywiście - idźcie sobie na swój teren i tam dyskutujcie na temat wiekopomnego wpisu niejakiego janke.

Lotta oczyściła wątek ze zbędnych i obraźliwych wpisów dopiero wczoraj albo dziś rano. Twój wpis był chyba z soboty.
"Czysty" wątek trwał chyba tylko parę godzin.
Zamiast zostawić tak jak jest, wpisujesz znowu jakąś głupotę.
Więcej wpisów ode mnie raczej już nie będzie.
Sam sobie szkodzisz.

Nie zamierzam z tego to powodu rozpaczać, obserwując w dalszym ciągu, jak brniesz w ślepy zaułek konfabulacji.
21 Cze 2018 o 17:13
bron45mus napisał:
lilly - no więc przejdź 5-6 pozycji do góry. Zobaczysz to samo, co i ja zobaczyłem - dalej nie przewijałem - jak Ty razem z Arsenem na moim terenie prowadzicie potyczkę o użytkownika janko z jego nieszczęsnym wpisem po dwukropku. Ani mi przez myśl nie przyszło, że LOTTA usunęła jakiekolwiek wpisy - wobec mnie stosuje przecież zasadę "po całości".
Ja natomiast ten post opublikowałem jeszcze przed "aferą" z janko, więc w żaden sposób do niego się nie odnosił.
Oczywiście - idźcie sobie na swój teren i tam dyskutujcie na temat wiekopomnego wpisu niejakiego janke.

Lotta oczyściła wątek ze zbędnych i obraźliwych wpisów dopiero wczoraj albo dziś rano. Twój wpis był chyba z soboty.
"Czysty" wątek trwał chyba tylko parę godzin.
Zamiast zostawić tak jak jest, wpisujesz znowu jakąś głupotę.
Więcej wpisów ode mnie raczej już nie będzie.
Sam sobie szkodzisz.
21 Cze 2018 o 14:55
janko napisał:
I znowu żałosny bron45mus wywołuje kolejną wojnę światową. Nie "niejaki janke", a janko. Czytaj ze zrozumieniem, i myśl, co piszesz.

- a co na to LOTTA? - może się dowiemy - zgłaszam ową wypowiedź
21 Cze 2018 o 14:48
I znowu żałosny bron45mus wywołuje kolejną wojnę światową. Nie "niejaki janke", a janko. Czytaj ze zrozumieniem, i myśl, co piszesz.
21 Cze 2018 o 09:43
19 Cze 2018 o 18:22
befana_di_campi napisał:
Dlatego, że wątek nie podoba się się przedmówczyni, to ma być - tak rozumiem - na jej tupnięcie kopytkiem, skasowany?

Befana, a czy widzisz jakieś odpowiedzi pod pytaniem bronmusa poza moimi? A facet mnie wygania.
Nie przesadzaj z bluzgami o kopytkach.
Lotto, proszę o skasowanie tych komentarzy.
19 Cze 2018 o 14:26
befana_... a ja wcale się z tego nie cieszę. Martwi mnie jednak to, że niektórzy z użytkowników - mający o sobie bardzo wysokie mniemanie - nie potrafią zachować się godnie, będąc u kogoś w gościnie. Czyli komentując pod czyimś tekstem.
17 Cze 2018 o 21:59
Arsene napisał:
a co robisz innego lilly kiedy najpierw cytujesz uczonego a potem zaprzeczasz jego słowom i wciskasz swoją teorię ?
po to jedynie aby wejść bardziej w łaski janko
nie zaprzeczaj
bo to już widzą wszyscy
a ja blokady ci nie zakladałem
i pomyśleć ,że ci kiedyś nawet zadedykowałem swój wiersz
ale ty pewnie o tym już nie pamiętasz

wyrażnie pan Grzenia zaznaczył :
-----------------------------------
,,(cytaty jednozdaniowe możemy rozpoczynać literą małą),,

A ja wyraźnie napisałam:
Moim zdaniem zapis z dużej litery "Pora powracać, nie będzie szmalu." jest poprawny. Sama intuicyjnie też bym tak zapisała, gdybym użyła dwukropka. Ostatnie zdanie jest jakby odrębną, obcą wypowiedzią kogoś z teamu.
Nie napisałam "Tylko ten zapis jest poprawny". Pan Grzenia zaznaczył: "MOŻEMY", co oznacza, że możemy także inaczej.

Jeśli nie potrafisz odróżnić sformułowania "ten zapis jest poprawny" od sforumułowania "tylko ten zapis jest poprawny" - co odpowiadałoby twoim zarzutom, to żadna dyskusja z tobą nie ma sensu. Na taki brak logiki ręce opadają.
I koniec.
© 2010-2016 by Creative Media