Temat: 'moja muzyka' (343) | |
![]() | 26 Cze 2018 o 07:43 Powiedziałam TUTAJ grubo wcześniej (vide str. 1.), że polecam szan. Melomanom "Symfonię Leningradzką" Dymitra Szostakowicza, mając na myśli nie wpisaną "9-tkę" - a... "siódemkę" :(Za ten mętlik rozkojarzeniowy w mojej przewiewnej głowie bardzo PRZEPRASZAM. A skoro już jestem przy mikrofonie, warto obejrzeć "Obrazki z wystawy" Modesta Musorgskiego (napisane tuż po śmierci Wiktora Hartmanna, przyjaciela kompozytora) |
no user | 25 Cze 2018 o 16:09 TANGO - Natali and Ramon (BATUMI)![]() |
no user | 24 Cze 2018 o 23:31 Na pocieszenie smutnym, zawiedzionym dzisiejszym meczem...Wspomnienie dobrych lat:) Enliczek pentliczek Mundial 82 ![]() |
no user | 24 Cze 2018 o 19:09 "Ale żaden artysta – teraz już wiem – nie zadowoli się samą sztuczką. Potrzebny mu jest jeszcze aplauz."Agatha Christie "Nienawiść wygasa dość szybko. Można starać się ja sztucznie podtrzymywać, ale to się nie udaje. Nienawiść nie jest tak silna jak miłość." Agatha Christie "Każdy morderca jest zapewne czyimś starym przyjacielem." Agatha Christie "-Nikt nie zna całej prawdy o drugim człowieku.[...] -Tak -powiedziała z namysłem. -Myślę, że to prawda. -Nawet ci najbliżsi i najbardziej ukochani." Agatha Christie "Przez brak gwoździa koń stracił podkowę, Przez brak podkowy przepadł koń, Przez brak konia przegrano bitwę, Przez bitwę przegrano królestwo. A wszystko przez brak gwoździa w podkowie" Agatha Christie "Na pogrzebie Nikolety było kilka osób. Ich piękne oburzenie zdradziło premedytacje i inne walory szczególnych zachowań. Pojawili się tam bez powiadomienia. Znali dzień, godzinę i miejsce. Skąd? Nie pytaj. Przecież wszyscy byli jej mordercami." A. |
no user | 24 Cze 2018 o 13:10 Dzięki pogodnym duszom za...:)Breakout - po ten księżyc złoty ![]() Edmund Fetting - A jednak mi żal ![]() |
no user | 23 Cze 2018 o 21:47 No to stare, ale jare:)))Terry Jacks - Seasons In The Sun ![]() |
![]() | 23 Cze 2018 o 21:13 Stare, ale jare :)))Santana - Samba Pa Ti ![]() i jeszcze raz Santana - Oye Como Va ![]() . |
no user | 23 Cze 2018 o 21:11 ![]() |
no user | 23 Cze 2018 o 18:45 Arsene, dzięki. Dokładnie, aby być...cały czas młodym, oto jest życzenie...i czasami odnowić duszę:)Perfect - Odnawiam dusze ![]() |
no user | 23 Cze 2018 o 18:38 Gruszko, piękna muzyka, merci.Nie znałam ich utworów. Zagadki-Marek Grechuta ![]() |
![]() | 23 Cze 2018 o 17:24 I jeszcze na dzisiaj:![]() |
![]() | 23 Cze 2018 o 08:53 A ja lubię ich słuchać :)![]() |
Temat: BLOKADA (6) | |
23 Cze 2018 o 08:38 - jak w pierwszym poście - podpisano: trotsiga | |
/konto usunięte/ | 23 Cze 2018 o 08:19 ale najważniejsze aby zawsze być :![]() |
no user | 23 Cze 2018 o 00:05 Witaj Piorko,bardzo mi miło, że zaglądasz:) Jestem na szkoleniu zawodowym w Köln. Dopiero wróciłam do hotelu. Muszę trzy dni grzecznie słuchać, notować itd. Na dobranoc... Louis Armstrong - What A Wonderful World ![]() Do komentowania powrócę, teraz sen mnie przytula:) Uśmiech serdeczny i pięknie dziękuję. |
![]() | 22 Cze 2018 o 20:46 Upojenie - A.M. Jopek i M. Żebrowski :)![]() |
Temat: Maniera cudactwa, czy 'dobra zmiana' (22) | |
22 Cze 2018 o 20:17 wybieram - maniera cudactwa | |
![]() | 22 Cze 2018 o 20:07 Auroro, gdzie jesteś? :(Na wieczór, ale energetycznie :) ![]() . |
Temat: Maniera cudactwa, czy 'dobra zmiana' (22) | |
/konto usunięte/ | 21 Cze 2018 o 17:19 lilly napisał: bron45mus napisał: lilly - no więc przejdź 5-6 pozycji do góry. Zobaczysz to samo, co i ja zobaczyłem - dalej nie przewijałem - jak Ty razem z Arsenem na moim terenie prowadzicie potyczkę o użytkownika janko z jego nieszczęsnym wpisem po dwukropku. Ani mi przez myśl nie przyszło, że LOTTA usunęła jakiekolwiek wpisy - wobec mnie stosuje przecież zasadę "po całości". Ja natomiast ten post opublikowałem jeszcze przed "aferą" z janko, więc w żaden sposób do niego się nie odnosił. Więc cóż to za insynuacje z Twojej strony o wyganianiu? Oczywiście - idźcie sobie na swój teren i tam dyskutujcie na temat wiekopomnego wpisu niejakiego janke. Lotta oczyściła wątek ze zbędnych i obraźliwych wpisów dopiero wczoraj albo dziś rano. Twój wpis był chyba z soboty. "Czysty" wątek trwał chyba tylko parę godzin. Zamiast zostawić tak jak jest, wpisujesz znowu jakąś głupotę. Więcej wpisów ode mnie raczej już nie będzie. Sam sobie szkodzisz. Nie zamierzam z tego to powodu rozpaczać, obserwując w dalszym ciągu, jak brniesz w ślepy zaułek konfabulacji. |
![]() | 21 Cze 2018 o 17:13 bron45mus napisał: lilly - no więc przejdź 5-6 pozycji do góry. Zobaczysz to samo, co i ja zobaczyłem - dalej nie przewijałem - jak Ty razem z Arsenem na moim terenie prowadzicie potyczkę o użytkownika janko z jego nieszczęsnym wpisem po dwukropku. Ani mi przez myśl nie przyszło, że LOTTA usunęła jakiekolwiek wpisy - wobec mnie stosuje przecież zasadę "po całości". Ja natomiast ten post opublikowałem jeszcze przed "aferą" z janko, więc w żaden sposób do niego się nie odnosił. Więc cóż to za insynuacje z Twojej strony o wyganianiu? Oczywiście - idźcie sobie na swój teren i tam dyskutujcie na temat wiekopomnego wpisu niejakiego janke. Lotta oczyściła wątek ze zbędnych i obraźliwych wpisów dopiero wczoraj albo dziś rano. Twój wpis był chyba z soboty. "Czysty" wątek trwał chyba tylko parę godzin. Zamiast zostawić tak jak jest, wpisujesz znowu jakąś głupotę. Więcej wpisów ode mnie raczej już nie będzie. Sam sobie szkodzisz. |