Temat: 'moja muzyka' (343) | |
23 Cze 2018 o 21:13 Stare, ale jare :)))Santana - Samba Pa Ti i jeszcze raz Santana - Oye Como Va . | |
no user | 23 Cze 2018 o 21:11 |
no user | 23 Cze 2018 o 18:45 Arsene, dzięki. Dokładnie, aby być...cały czas młodym, oto jest życzenie...i czasami odnowić duszę:)Perfect - Odnawiam dusze |
no user | 23 Cze 2018 o 18:38 Gruszko, piękna muzyka, merci.Nie znałam ich utworów. Zagadki-Marek Grechuta |
23 Cze 2018 o 17:24 I jeszcze na dzisiaj: | |
23 Cze 2018 o 08:53 A ja lubię ich słuchać :) | |
Temat: BLOKADA (6) | |
23 Cze 2018 o 08:38 - jak w pierwszym poście - podpisano: trotsiga | |
/konto usunięte/ | 23 Cze 2018 o 08:19 ale najważniejsze aby zawsze być : |
no user | 23 Cze 2018 o 00:05 Witaj Piorko,bardzo mi miło, że zaglądasz:) Jestem na szkoleniu zawodowym w Köln. Dopiero wróciłam do hotelu. Muszę trzy dni grzecznie słuchać, notować itd. Na dobranoc... Louis Armstrong - What A Wonderful World Do komentowania powrócę, teraz sen mnie przytula:) Uśmiech serdeczny i pięknie dziękuję. |
22 Cze 2018 o 20:46 Upojenie - A.M. Jopek i M. Żebrowski :) | |
Temat: Maniera cudactwa, czy 'dobra zmiana' (22) | |
22 Cze 2018 o 20:17 wybieram - maniera cudactwa | |
22 Cze 2018 o 20:07 Auroro, gdzie jesteś? :(Na wieczór, ale energetycznie :) . | |
Temat: Maniera cudactwa, czy 'dobra zmiana' (22) | |
/konto usunięte/ | 21 Cze 2018 o 17:19 lilly napisał: bron45mus napisał: lilly - no więc przejdź 5-6 pozycji do góry. Zobaczysz to samo, co i ja zobaczyłem - dalej nie przewijałem - jak Ty razem z Arsenem na moim terenie prowadzicie potyczkę o użytkownika janko z jego nieszczęsnym wpisem po dwukropku. Ani mi przez myśl nie przyszło, że LOTTA usunęła jakiekolwiek wpisy - wobec mnie stosuje przecież zasadę "po całości". Ja natomiast ten post opublikowałem jeszcze przed "aferą" z janko, więc w żaden sposób do niego się nie odnosił. Więc cóż to za insynuacje z Twojej strony o wyganianiu? Oczywiście - idźcie sobie na swój teren i tam dyskutujcie na temat wiekopomnego wpisu niejakiego janke. Lotta oczyściła wątek ze zbędnych i obraźliwych wpisów dopiero wczoraj albo dziś rano. Twój wpis był chyba z soboty. "Czysty" wątek trwał chyba tylko parę godzin. Zamiast zostawić tak jak jest, wpisujesz znowu jakąś głupotę. Więcej wpisów ode mnie raczej już nie będzie. Sam sobie szkodzisz. Nie zamierzam z tego to powodu rozpaczać, obserwując w dalszym ciągu, jak brniesz w ślepy zaułek konfabulacji. |
21 Cze 2018 o 17:13 bron45mus napisał: lilly - no więc przejdź 5-6 pozycji do góry. Zobaczysz to samo, co i ja zobaczyłem - dalej nie przewijałem - jak Ty razem z Arsenem na moim terenie prowadzicie potyczkę o użytkownika janko z jego nieszczęsnym wpisem po dwukropku. Ani mi przez myśl nie przyszło, że LOTTA usunęła jakiekolwiek wpisy - wobec mnie stosuje przecież zasadę "po całości". Ja natomiast ten post opublikowałem jeszcze przed "aferą" z janko, więc w żaden sposób do niego się nie odnosił. Więc cóż to za insynuacje z Twojej strony o wyganianiu? Oczywiście - idźcie sobie na swój teren i tam dyskutujcie na temat wiekopomnego wpisu niejakiego janke. Lotta oczyściła wątek ze zbędnych i obraźliwych wpisów dopiero wczoraj albo dziś rano. Twój wpis był chyba z soboty. "Czysty" wątek trwał chyba tylko parę godzin. Zamiast zostawić tak jak jest, wpisujesz znowu jakąś głupotę. Więcej wpisów ode mnie raczej już nie będzie. Sam sobie szkodzisz. | |
/konto usunięte/ | 21 Cze 2018 o 14:55 janko napisał: I znowu żałosny bron45mus wywołuje kolejną wojnę światową. Nie "niejaki janke", a janko. Czytaj ze zrozumieniem, i myśl, co piszesz. - a co na to LOTTA? - może się dowiemy - zgłaszam ową wypowiedź |
21 Cze 2018 o 14:48 I znowu żałosny bron45mus wywołuje kolejną wojnę światową. Nie "niejaki janke", a janko. Czytaj ze zrozumieniem, i myśl, co piszesz. | |
/konto usunięte/ | 21 Cze 2018 o 09:43 lilly - no więc przejdź 5-6 pozycji do góry. Zobaczysz to samo, co i ja zobaczyłem - dalej nie przewijałem - jak Ty razem z Arsenem na moim terenie prowadzicie potyczkę o użytkownika janko z jego nieszczęsnym wpisem po dwukropku. Ani mi przez myśl nie przyszło, że LOTTA usunęła jakiekolwiek wpisy - wobec mnie stosuje przecież zasadę "po całości". Ja natomiast ten post opublikowałem jeszcze przed "aferą" z janko, więc w żaden sposób do niego się nie odnosił. Więc cóż to za insynuacje z Twojej strony o wyganianiu? Oczywiście - idźcie sobie na swój teren i tam dyskutujcie na temat wiekopomnego wpisu niejakiego janke. |
19 Cze 2018 o 18:22 befana_di_campi napisał: Dlatego, że wątek nie podoba się się przedmówczyni, to ma być - tak rozumiem - na jej tupnięcie kopytkiem, skasowany? Befana, a czy widzisz jakieś odpowiedzi pod pytaniem bronmusa poza moimi? A facet mnie wygania. Nie przesadzaj z bluzgami o kopytkach. Lotto, proszę o skasowanie tych komentarzy. | |
/konto usunięte/ | 19 Cze 2018 o 14:26 befana_... a ja wcale się z tego nie cieszę. Martwi mnie jednak to, że niektórzy z użytkowników - mający o sobie bardzo wysokie mniemanie - nie potrafią zachować się godnie, będąc u kogoś w gościnie. Czyli komentując pod czyimś tekstem. |
17 Cze 2018 o 21:59 Arsene napisał: a co robisz innego lilly kiedy najpierw cytujesz uczonego a potem zaprzeczasz jego słowom i wciskasz swoją teorię ? po to jedynie aby wejść bardziej w łaski janko nie zaprzeczaj bo to już widzą wszyscy a ja blokady ci nie zakladałem i pomyśleć ,że ci kiedyś nawet zadedykowałem swój wiersz ale ty pewnie o tym już nie pamiętasz wyrażnie pan Grzenia zaznaczył : ----------------------------------- ,,(cytaty jednozdaniowe możemy rozpoczynać literą małą),, A ja wyraźnie napisałam: Moim zdaniem zapis z dużej litery "Pora powracać, nie będzie szmalu." jest poprawny. Sama intuicyjnie też bym tak zapisała, gdybym użyła dwukropka. Ostatnie zdanie jest jakby odrębną, obcą wypowiedzią kogoś z teamu. Nie napisałam "Tylko ten zapis jest poprawny". Pan Grzenia zaznaczył: "MOŻEMY", co oznacza, że możemy także inaczej. Jeśli nie potrafisz odróżnić sformułowania "ten zapis jest poprawny" od sforumułowania "tylko ten zapis jest poprawny" - co odpowiadałoby twoim zarzutom, to żadna dyskusja z tobą nie ma sensu. Na taki brak logiki ręce opadają. I koniec. |