Temat: Sortowanie tekstów, SoundCloud 'Embed code' (6) | |||||||||||||||||||||
![]() | 14 Wrz 2014 o 14:48 Mnie też trochę przeszkadza, że w pewnym momencie w masce "Moje utwory" mam zupełnie inną kolejność. Ustawiam od nowa, ale po jakimś czasie znowu wszystko jest inaczej. Jeśli to nie do uniknięcia, to trudno. Ale jeśli jest jakiś sposób na trwały zapis kolejności, to mnie on interesuje. | ||||||||||||||||||||
Temat: witajcie (2) | |||||||||||||||||||||
28 Sie 2014 o 08:03 Pozdrowienia dla wszystkich narcyzów. Pomiędzy życiowymi porażkami, "popełniam" czasami prozatorsko - poetyckie przestępstwa. Chciałbym poddać pod osąd innych rękodzieła z szuflady, co by wiedzieć jak to wygląda. Może lepiej zająć się jakąś inną radosną twórczością. Ponieważ jestem upośledzony komputerowo, muszę kogoś prosić o przeformatowanie tekstów i wtedy proszę o krytykę, albo jeszcze lepiej, zachwyty. Hej. | |||||||||||||||||||||
Temat: Problemy z code YouTube (1) | |||||||||||||||||||||
![]() | 08 Sie 2014 o 15:05 Hallo Lotto,YouTube code zostaje przyjęty, ale nie można go odtworzyć. Player pokazuje błąd. Nie mogę zlokalizować przyczyny. Oto code: <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/yCizHBDhpJ0?list=UUHA_DI0pbBsC7bAIaxqpOaQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> | ||||||||||||||||||||
Temat: Pytanie (3) | |||||||||||||||||||||
![]() | 04 Sie 2014 o 08:49 Witam serdecznie wszystkich nowych uczestników i przepraszam za długi czas oczekiwania na odblokowanie tekstów. Chwilowo byłam bez dostępu do internetu. | ||||||||||||||||||||
Temat: Dobry dzień (2) | |||||||||||||||||||||
![]() | 03 Sie 2014 o 20:41 Witam i życzę dobrych i pomocnych wrażeń na publixo. | ||||||||||||||||||||
![]() | 01 Sie 2014 o 22:13 Dzień dobry. Nazywam się Janek. Jestem świeżo upieczonym magistrem WF i "stworzyłem" już pięć opowiadań(wszystkie tu zamieściłem, proszę śmiało krytykować) W szkole miałem stwierdzoną dysleksje i nigdy nie sądziłem, że będę miał ciągotki do pisania. Teraz coraz bardziej zaczyna mi się to podobać. | ||||||||||||||||||||
Temat: Pytanie (3) | |||||||||||||||||||||
![]() | 31 Lip 2014 o 23:51 henhotlew napisał: Jak długo czeka się na zgodę administratora na publikację tekstu na portalu. Mój jest ciągle zablokowany i nie wiem z jakiego powodu. Witam nowego uczestnika. Cierpliwości. O ile pamiętam, pierwszy tekst nowego uczestnika jest publikowany przez admina portalu w ciągu dnia do dwóch. Ale jest okres urlopowy, więc może trzeba trochę więcej poczekać. Kolejne teksty ukazują się od razu. | ||||||||||||||||||||
/konto usunięte/ | 31 Lip 2014 o 11:54 Jak długo czeka się na zgodę administratora na publikację tekstu na portalu. Mój jest ciągle zablokowany i nie wiem z jakiego powodu. | ||||||||||||||||||||
Temat: Witam... (3) | |||||||||||||||||||||
![]() | 10 Lip 2014 o 11:21 vailet5 napisał: Uważam,że nawet amatorzy mogą Ci pomóc w krytyce tekstów. Chętnie przeczytam twoje teksty. I ja również | ||||||||||||||||||||
Temat: Witam cieplutko :) (1) | |||||||||||||||||||||
08 Lip 2014 o 21:21 Witam wszystkich! Cieszę się, że taki portal jak ten znalazł się w wyszukiwarce! Bardzo lubię czytać - ze względu na mój zawód, jednak teraz pomyślałam sobie, że mogłabym coś skrobnąć od czasu do czasu... Kto wie? Może akurat jakieś mądre myśli plączą mi się po głowie i szukają ujścia na światło dzienne? Liczę na Waszą pomoc, wsparcie i oczywiście mobilizującą krytykę tekstów... Pozdrawiam!! | |||||||||||||||||||||
Temat: Cześć! (2) | |||||||||||||||||||||
![]() | 08 Lip 2014 o 12:39 Verroni napisał: Na imię mi Weronika. Mam 16 lat. Od 4 lat prowadzę forum literackie www.napiszemy.fora.pl :). Pisaniem zajmuję się od zawsze, ledwo nauczyłam się pisać to snułam jakieś opowiastki. Od pewnego czasu mam przerwę. Nie piszę nic - brak czasu i weny. Mam nadzieję, że na tym portalu, znajdę mnóstwo inspiracji i energii do tworzenia. Mam nadzieję, że powrócisz do pisania. | ||||||||||||||||||||
Temat: Czesc wszystkim (5) | |||||||||||||||||||||
![]() | 08 Lip 2014 o 12:31 mexicana napisał: Znalazlam ten forum przez google, poniewaz szukalam temat o tym "jak napisac ksiazke". Juz dawno mam w swej glowie rozne opowiesci to i dla doroslych, i mmniejszych :) no tylko teraz postanowilam ich napisac, wydac. Powodzenia wszystkim i do zobaczenia ;) Ja tak samo trafiłam na tą stronę :-). | ||||||||||||||||||||
Temat: Tak na początek (4) | |||||||||||||||||||||
![]() | 08 Lip 2014 o 12:27 Ja właśnie chodzę do gimnazjum ,piszę już od 5 klasy i dużo czytam. Nie którzy uważają ,że przeczytałam całą bibliotekę :-) | ||||||||||||||||||||
Temat: Uwagi o tekstach (3) | |||||||||||||||||||||
![]() | 08 Lip 2014 o 12:22 zareba napisał: Co do interpunkcji, to wolę o tym nie dyskutować ale mimo tego będę się upierać, że przed "że" przecinek stawia się. Też sama mam z tym problem. Temat: Jak usunąć konto w Publixo? (2) | ![]() 08 Lip 2014 o 12:21 Konto usuwa administracja serwisu na prośbę użytkownika. Jeśli to ostateczna decyzja, proszę o zgłoszenie przez nasz formularz kontaktowy. Proszę pamiętać, że usunięcie konta jest nieodwracalne.Temat: Witam (8) | ![]() 08 Lip 2014 o 12:19 konwalia napisał: Witam serdecznie Pisanie traktuję jako formę ucieczki od codzienności. Potrafi wciągnąć, ale czasem wywołuje ból niemocy. Chciałabym pokazać swoje teksty na portalu literackim. Nie wiem, czy się spodobają czytelnikom. Liczę, że zagoszczę tutaj na dłużej. Czuję to samo co ty . Temat: Jak usunąć konto w Publixo? (2) | ![]() 07 Lip 2014 o 17:27 Jak wyżej.Temat: Sortowanie tekstów, SoundCloud 'Embed code' (6) | ![]() 02 Lip 2014 o 12:01 Zrozumialej powiedziawszy, nowe utwory nie lądują (niestety)na końcu. Wybierają sobie przypadkowe miejsca, które trzeba mozolnie (przy długiej liście)odszukiwać.Jak się ma sprawa "Code" z YouTube? Przesłałem Ci dwa przykłady na priv. Serdeczności ![]() 29 Cze 2014 o 15:04 Tu akurat nie u nas się "zepsuło". SoundCloud wprowadził zmiany u siebie, Trzeba wkleić zawartość pola "Code & preview" z zakładki "Embed", a nie jak dotychczas z okienka "Share".Co do sortowania, to istnieje możliwość samodzielnego ustalania kolejności przez użytkowników (zakładka "moje utwory", strzałki zielona i czerwona po lewej stronie każdego tytułu). Domyślnie nowe utwory lądują na końcu. Nie wprowadzamy innego porządkowania, bo często w zbiorze istotna jest kolejność (np. rozdziały powieści) i nieopatrzne ustawienie alfabetycznie mogłoby komuś rozwalić cały zbiór. Jeśli jest jakiś problem, to proszę o dokładniejsze opisanie, bo uwaga o lotniskach nie do końca jest dla mnie jasna :-) ![]() 29 Cze 2014 o 14:12 "Embed code" nadal nie funkcjonuje, czy jest jakaś nadzieja? |